REKLAMI GEÇ

Baklan Ak Parti’de iki sürpriz

Baklan Ak Parti’de iki sürpriz

Baklan’dan yerel seçimlerle ilgili iki sürpriz haber geldi. Uzun yıllar Denizli’de Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yaptıktan sonra Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığı’na atanan Yusuf Gülsever de, Baklan Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı oldu. Yeniden aday olması beklenen Baklan Belediye Başkanı İsa Karaçolak ise tekrar göreve talip olmadı. Gülsever ile birlikte 10 isim, aday olmak için yarışacak.

/ DENİZLİHABER / 2 Kasım 2013 Cumartesi, 10:46

Yerel seçimlerin flaş ilçelerinden Baklan’dan aday adaylığı için partiye müracaatların sona erdiği 1 Kasım itibariyle sürpriz gelişmeler yaşandı. Yakın zamana kadar Ak Parti’den 15 kişinin aday adayı olduğu Baklan’da son an itibariyle aday adayı sayısı 10 oldu.

Sürprizlerden biri yeniden aday olacağını duyuran Baklan’ın Ak Partili Belediye Başkanı İsa Karaçolak’ın, son anda vazgeçip, partiye aday adaylığı müracaatı yapmaması oldu. Karaçolak, MHP’den seçildikten sonra Ak Parti’ye geçmişti.
Baklan’daki ikinci sürpriz ise Denizli’de uzun dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yaptıktan sonra, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı olarak Ankara’ya atanan Yusuf Gülsever’in aday adaylığı oldu. Gülsever, müracaat için son gün olan 1 Kasım tarihinde Ak Parti’ye aday adaylığı müracaatı yaparak, Baklan Belediye Başkanlığı’na talip oldu.
Karaçolak’ın son anda çekilme kararı da, Gülsever’in aday adayı olması bağlanıyor. Zira Gülsever’in, tarım alanındaki bürokratlık geçmişi, tarım bölgesi olan Baklan’da onu güçlü bir aday yapıyor. Gülsever’in parti yönetimi tarafından istendiği ve aday olması için ikna edildiği de öğrenildi. Mevcut durum, Gülsever’i diğer aday adayları arasında öne çıkarıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı