REKLAMI GEÇ

Nehir taşkınına 100 kamyon dolgu

Nehir taşkınına 100 kamyon dolgu

Baklan’da bol yağışlar sonrası üzerinden Büyük Menderes Nehri’nin geçtiği Kavaklar ve Beyelli köprü geçişleri sularla kaplandı. Taşkına müdahale eden Baklan Belediye ekipleri sular altında kalan köprü geçişlerini 100 kamyon malzemeyle doldurarak kullanıma açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2015 Çarşamba, 10:41

Baklan’da baharla birlikte artan yağışlar ilçe içerisinden geçen Büyük Menderes Nehri’nin taşmasına neden oldu. Nehir taşkınıyla beraber Kavaklar ve Beyelli mahallelerine girişi sağlayan köprü geçişleri sular altında kaldı. Sular altında kalan köprü geçişlerini hemen trafiğe kapatan Baklan Belediyesi ekipleri taşkına anında müdahale ederek 12 kamyon, 2 kepçe, 1 greyder ve diğer iş makineleri seferberliğinde bir gün içerisinde sorunlu olan bölgeye 100 kamyon üzerinde malzeme sererek güvenli geçişi sağladı. 

Çalışmaları yerinde inceleyen Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever vatandaşların mağdur olmaması için ekiplerin aralıksız çalıştığını kaydederek, “Bahar yağışları sonrası sular altında kalan Kavaklar ve Beyelli Mahallesi köprü geçişlerinde vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli tüm tedbirleri alarak 1 gün içerisinde kapanan yolu ulaşıma açtık” dedi.

 Su seviyesinin yüksek olduğu diğer bölgelerin de gözetim altında olduğunu söyleyen Gülsever, ” Olası bir su taşkınına karşı her zaman ekiplerimiz hazır durumda. Çalışmalarımızda bize destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a, Devlet Su İşleri’ne, İlçe Belediyemizin idari ve teknik kadrosuna, her iki mahalle muhtarlarımızave vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı