REKLAMI GEÇ

Vali Hasan Karahan’dan Baklan ziyareti

Vali Hasan Karahan’dan Baklan ziyareti

İlçe ziyaretlerini sürdüren Vali Hasan Karahan, Baklan’ı ziyaret etti. Karahan, yetkililerinden ilçedeki kamu yatırımlarının son durumları hakkında bilgi aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ekim 2019 Salı, 09:54

İlçeleri tek tek gezen ve kamu yatırımları hakkında yetkililerinden bilgi alıp ziyaretler gerçekleştiren Vali Hasan Karahan’ın son durağı Baklan oldu. Vali Karahan ilçede önce kaymakamlığı, ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığını, ardından da Belediyeyi ziyaret etti.

Baklan Kaymakamı Burak Dertlioğlu’ndan ilçedeki kamu yatırımlarının son durumunu öğrenen Vali Hasan Karahan, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde ilçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu hakkında bilgi aldı.

BaklanBelediyesi’nin yatırımları ve çalışmaları hakkında da Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’den bilgi alan Vali Hasan Karahan, daha sonra restorasyonu tamamlanarak ibadete açılan Tekke Camii’ni ardından da Denizli’nin Türkler tarafından fethi sırasında şehit düşen komutana ait Alp Eren Hüsamettin Gazi Türbesi’ni ziyaret ederek Baklan gezisini tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı