REKLAMI GEÇ

Bekilli 6 gündür susuz

Bekilli 6 gündür susuz

Bekilli’de pompa arızası nedeniyle 5 mahalledemusluklardan tam 6 gündür içme suyu akmıyor. Denizli Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ) ekiplerinin çalışmalarına rağmen, arızanın bir türlü giderilememesi üzerine vatandaşlardan tepki sesleri yükselmeye başladı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2014 Cuma, 11:17

Bekilli’de yaşanan susuzluk vatandaşları canından bezdirdi. İlçeye su aktaran pompaların ikisinin birden arızalanması nedeniyle 5 mahalle susuz kaldı. Bekilli’nin merkezdeki mahallesi Bahçeli ile köy tüzel kişiliğini yitirip ilçeye mahalle olarak bağlanan Üçkuyu, Poyrazlı, Gömce ve Bükrüce’de6 günden bu yana su akmıyor.

VATANDAŞTAN PROTESTO
Vatandaşlar, 6 günlük susuzluğa isyan ederken, Cumhuriyet Caddesi üzerinde çay ocağı işleten İrfan Çelik, günlerdin taşıma suyla işini yapmak zorunda olduğunu söyledi. Çelik, “Ben işimi yapamıyorum. Birçok vatandaşımız susuzluktan tuvaletlerini bile kullanamaz oldu. Artık çözüm istiyoruz” dedi.

ARIZA GİDERİLEMEDİ
Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa ise,Denizli Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ) ekiplerinin ilçeye geldiğini ama arızanın bir türlü giderilemediğini söyledi. Başkafa, “Devrettiğimiz iki kuyunun pompasında arıza meydana geldi. DESKİ’den gönderilen ekipler,arıza gününden bu yana çalışıyor,ancak bir türlü giderilemedi. Durumu defalarca ilettik ama hala bir çözüm bulunamadı, vatandaşlarımız mağdur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı