REKLAMI GEÇ

Bekilli MYO’da Bilinçli Farkındalık Semineri

Bekilli MYO’da Bilinçli Farkındalık Semineri

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu (MYO) “Bilinçli Farkındalık” semineri düzenledi. Seminere Kariyer Koçu Yelda Kazanoğlu konuk edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2019 Cuma, 09:24

PAÜ Bekilli Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen seminerde başarının tesadüfi olmadığının altı çizildi. Öğrencilere hedef ve amaçlar konusunda bilgiler veren Kariyer Koçu Yelda Kazanoğlu, özellikle başarıyı yakalamış kişilerin yola çıkarken kendilerine büyük amaç belirlediği ve büyük amaçların içinde de ulaşmak istedikleri değişik hedeflerin olduğunu söyledi.

Kazanoğlu, koyulan hedeflerden gerçekleşmeyenlerin olabileceğini, bu durumun kişileri amacından kopartmaması gerektiğini de ifade ederek “Böyle bir durumda, önemli olanın yaşanan her olumsuzluktan ders alınıp yola devam edebilmek olmasıdır “dedi.

Özgüven, kariyer planlaması ve iş hayatında tercih edilen çalışanların niteliği hususunda çeşitli tavsiyeler ve önerilerde bulunan Yelda Kazanoğlu, seminerin son bölümünde öğrencilerin sorularının yanıtladı. Seminer sonrasında ise Yelda Kazanoğlu ‘Kelebeğim Olur musun?’ adlı kitabını öğrenciler için imzaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı