REKLAMI GEÇ

Bekilli’yi resmettiler

Bekilli’yi resmettiler

Bekilli Kültür Sanat ve Üzüm Festivali’nin son günü, ressamlar grubunun açtığı resim sergisi ile renklendi. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen sanatçılar, dört günlük festival boyunca yaptıkları tabloları Atatürk Parkı’nda açılan sergi ile beğeniye sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Eylül 2014 Pazartesi, 09:37

Bekilli Kültür Sanat ve Üzüm Festivali’nin son gününde ressamların eserleri görücüye çıktı. Konya, İzmir, İstanbul, Ankara ve Bursa’dan gelen sanatçıların oluşturduğu ressamlar grubu, festivalin son günü sergi açtı. Aralarında Çoban Ressam’ında bulunduğu grup, festivalin ilk günü başlayan resim çalışmalarını tamamladı ve Atatürk Parkı’nı sergi alanına dönüştürdü.

denizli-bekilli-resmettiler-ic

Kaymakam Akın Zor, serginin açılışındaki konuşmasında, “Bekilli Festivalinde sanatçıların sanat üretmek üzere katılmış bulunmaları bizi mutlu ediyor. Sanatın ilçemiz halkı ile buluşmasına vesile olan konuk ressamlara teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Başkafa da sanatçılara teşekkür ederek, “Sanatın olmadığı bir etkinlik düşünemiyorum. Aramızda birkaç yıldan beri bizimle olan sanatçı arkadaşlarımız var. Onların bize ve ilçemiz halkına sundukları sanat çalışmaları nedeniyle kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor ve her yıl festivalimize konuk olarak katılmalarını bekliyorum” dedi.

denizli-bekilli-resmettiler-ic-1

Konuşmaların ardındanserginin açılışı yapıldı, teşekkür plaketleri verildi. Sanatçılar da sergiyi gezen konuklara tablolarıyla ilgili bilgi sundu. Bu arada, sanatçılar festival boyunca yaptıkları çalışmaları Bekilli Belediyesi’ne bıraktı.

Bekilli Kültür Sanat ve Üzüm Festivali, Grup Ozanca ve Faruk Demir konserleri ile sona erdi.

Yorumlar

hasip durmuş   -  Bağlantı 3 Eylül 2014, 14:35

Bu güzel ve anlamlı festivalimizin 14. Yılında bizleri yalnız bırakmayan tüm sanatçı dostlarımıza ve kıymetli Bekilli halkına teşekkürlerimi sunuyorum…

zehra balcı   -  Bağlantı 2 Eylül 2014, 12:47

festival harikaydı bekilli halkı inanılmaz doğal yürekten misafirperver insanlardır..biz santcıları cok güzel ağırladılar…. fakat festivalde sanatcıları bi araya getiren organize eden kişinin adı yazılmalı ve teşekkür edilmeiydi bu dikkatten kaçmış

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı