REKLAMI GEÇ

CHP Bekilli’de galibiyeti kutladı

CHP Bekilli’de galibiyeti kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin,30 Mart Yerel Seçimleri’nde belediye başkanlığını yeniden kazandığı tek ilçe olan Bekilli’deki kutlamalar şölene dönüştü. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin “Bekilli’yi alırsak ilçe meydanında zeybek oynayacağız” sözüne gönderme yapan CHP’liler, “Bakan oynayamadı, biz oynuyoruz” diyerek kendilerini piste attı.

/ DENİZLİHABER / 5 Nisan 2014 Cumartesi, 15:17

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan yerel seçimde CHP, Çivril, Serinhisar ve Güney’de yerel iktidarı koruyamamış, 19 ilçeden sadece Bekilli, Bozkurt ve Buldan’da belediye başkanlığı kazanabilmişti. Bekilli’de belediye başkanlığı seçimini yüzde 51,58 oyla kazanan CHP’li Mustafa Başkafa, ikinci kez başkanlık koltuğuna otururken, bu zaferini de partililer ile birlikte kutladı.

Belediye Başkanı Mustafa Başkafave partililer, vatandaşları rahatsız etmemek amacıyla kutlamayı meydanda değil salonda yapmayı tercih etti. İkinci kez Bekilli Belediye Başkanlığını kazanan Mustafa Başkafa, yeni ve eski CHP’li belediye meclis üyeleri, ilçe örgütü mensupları ve çok sayıda partilinin katıldığı etkinlikte, katılımcılara geleneksel buğday kavurgası ve leblebi şeker ikram edildi.

Partililer, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin “Seçimlerde Bekilli’yi aldığımız takdirde Bekilli Meydanı’nda Tavas Zeybeği oynayacağız” sözü hatırlatılarak, “Bakan oynayamadı ama Bekillililer olarak, ‘Dam Üstüne Dam Yaptım’, ‘Harmandalı’, ‘İbiram Usta’ ve ‘Leylim Ley’ oynayarak zaferimizi kutladık” dedi.
denizli-bekilli-chp-secim-galibiyeti-kutlamasi-anons

Yorumlar

Ali AKDÜZ   -  Bağlantı 6 Nisan 2014, 00:34

Bekilli kendine yakışanını seçti kutlarım

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı