REKLAMI GEÇ

PAÜ Bekilli MYO gelişiyor

PAÜ Bekilli MYO gelişiyor

Öğrencilerin, kamu ve özel sektörlerin ihtiyaç duyduğu nitelikli ara insan gücü olarak yetişmelerini sağlayan Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu, ekonomik ve toplumsal gelişmeye katkı sağlama misyonunu yerine getirmeye devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 3 Aralık 2012 Pazartesi, 16:59

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu olarak sürekli gelişimi ilke edindiklerini belirten Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Süleyman Barutçu, öğrencilerine mesleki beceri kazandırmak, öğrencilerin sosyal ve kültürel açıdan gelişimlerini desteklemek ve eğitim kalitesini arttırmak için projeler geliştirdiklerini söyledi. Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü ve Bekilli halkının duyarlılığı ile fiziki şartların iyileştirildiğini ifade eden Barutçu, öğrenci memnuniyetinin arttığını ve fiziki koşulların daha da iyileştirilmesiyle yeni bölümlerin açılacağını ve özellikle meslek yüksekokuluna ait konferans salonunun tamamlanmasıyla Bekilli’de önemli sosyal ve akademik faaliyetler yapılacağını vurguladı.

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü’nün sağladığı önemli katkıların yanı sıra Bekillili hayırseverlerin de büyük destekleri olduğunu belirten Bekilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Süleyman Barutçu, “Başta Bekilli’de görev yapmış eski Kaymakamlar ve Belediye Başkanları ve Bekilli İlçesi Eğitim Kurumları Yaptırma, Yaşatma ve Geliştirme Derneği üyelerinin yanı sıra Bekillili hayırseverlerden Cahit Birinkulu, Şamil Girgin, Selim Erdoğan, Asım Altıntaş, Hasan Dönmez, Muammer Erdoğan ve Mustafa Özmen’in de değerli katkıları ile 12 derslik kapasiteli ek bina 2012-2013 eğitim-öğretim yılında kullanıma hazır hale getirildi. Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü’nün desteği ile yapımı devam eden basketbol sahası için de yer tahsisi yine Bekillili hayırsever Sabahattin Mankır tarafından yapıldı” dedi.

Pamukkale Üniversitesi bünyesinde 2000-2001 eğitim-öğretim yılında hayırseverlerin desteğiyle Denizli’nin Bekilli ilçesinde, Zeynep Şamil Girgin Kampüsü’nde 2 bölüm ile eğitime başlayan “Bekilli Meslek Yüksekokulu”, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 6 bölüm, 16 öğretim görevlisi ile 1080 öğrencisinin kamu ve özel sektörlerinin ihtiyaç duyduğu nitelikli ara insan gücü olarak yetiştirilmelerini sağlayarak, yerel ve bölgesel düzeyde ekonomik ve toplumsal gelişmeye katkı sağlama misyonunu yerine getiriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı