REKLAMI GEÇ

Polis 93 kilogram esrar ele geçirdi, 3 zanlı gözaltında

Polis 93 kilogram esrar ele geçirdi, 3 zanlı gözaltında

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri önemli bir yakalamaya imza attı. Bekilli’de 5 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenleyen polis, 93 kilogram esrar ele geçirdi, 3 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların mısır tarlasında ve ormanlık alanda kenevir yetiştirdikleri ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2019 Salı, 10:46

Bekilli’de bazı kişiler kenevir yetiştirdiği ihbarını alan Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Gelen bilgiler ışığında Bekilli’yi ablukaya alan polis, dronların da yardımıyla kenevir yetiştirilen mısır tarlalarını ve ormanlık alanları tespit etti.

3 zanlının mısırların ve ormanda ağaçların arasına gizleyerek yetiştirdikleri kenevirleri bir depoda esrar haline getirdiğini belirleyen polis operasyon için düğmeye bastı.

5 AYRI ADRESE BASKIN
Polis, Bekilli’de belirlenen 5 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonda 3 zanlı gözaltına alındı, uyuşturucu üretmek için kullanılan depoda yapılan aramada 93 kilogram esrar ele geçirildi. Esrar ile birlikte 65 kök Hint keneviri bitkisi de ele geçirildi.

Kenevir bitkileri imha edildi, gözaltına alının 3 zanlının sorguları sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı