REKLAMI GEÇ

Bekilli’de festival iptal

Bekilli’de  festival iptal

Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa, terör saldırılarının ardından verilen şehitler nedeniyle 27-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Bekilli Kültür Sanat ve Üzüm Festivali’ni iptal ettiklerini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2015 Salı, 09:51

Bekilli Belediyesi, ağustos ayının son haftasında düzenleyeceği Bekilli Kültür, Sanat ve Üzüm Festivali iptal etti. Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa, “Terör saldırıları sonucu şehit olan polis ve askerlerimize de Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Her zaman bir ve beraber olan milletimiz, bu hain saldırıların ardından dik durarak, teröre asla ve asla prim vermeyecektir. Ülkemizin çeşitli yerlerinde menfur terör olayları devam ederken; asker, polis şehit edilip evlere ateş düşerken bizim festival yapmamız kamu vicdanın rahatsız eder. Ülkemiz inşallah en kısa sürede barış ve huzur ortamına kavuşacaktır” dedi.

Başkafa, terör saldırılarında asker, polis, sivil ok sayıda kişinin yaşamını yitirmesinin milleti derinden üzdüğünü, bütün provokatif hain saldırıları kınadığını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı