REKLAMI GEÇ

AK PARTİ 3. KEZ YETKİ İSTİYOR

AK PARTİ  3. KEZ YETKİ İSTİYOR

AK Parti Beyağaç’ta 2004 yerel seçimlerinde İsmail Eliuz ile belediye bakanlığını alırken 2009 yerel seçimlerinde yüzde 36,96 oyla Mustafa Akçay seçildi. Büyükşehir Yasası’ndan yararlanarak daha fazla hizmet yapabilmek amacıyla 3. Kez, Beyağaç Belediyesi’ne almak isteyen AK Parti, aday adayları şunları söyledi:

/ DENİZLİHABER / 4 Ocak 2014 Cumartesi, 10:17

MUSTAFA AKÇAY: “YÜZDE 52 OYLA KAZANIRIM”
Mevcut Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Beyağaç’ı büyükşehirin imkanlarından daha fazla yararlandırmak amacıyla 2.kez aday adayı olduğunu belirterek, aday gösterilmesi halinde yüzde 52 oyla yeniden seçileceğini söyledi.
akp-beyagac-mustafa-akcay

Akçay, yarım kalan projelerinin olduğunu ve bu projeleri büyükşehirin imkanlarından yararlanarak faaliyete geçirebileceğini vurgulayarak, “Belediyemizin iller bankası geleri artacak. 5 yıl Beyağaç’ta kısıtlı bütçe ile hizmet vermeye çalıştım. Beyağaç’ın alt yapı, su ve kanalisazyon sorunlarını çözdük. Sıra köylerimize hizmete geldi. Ayrıca, Beyağaç yörük kültürünün yaşatıldığı bir ilçe,Kartal Gölü, Topuklu Yaylası ve Eşeler Göleti’ni turizme kazandırmak amacıyla çalışmalarımızı kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Ayrıca, Muğla Köyceğiz yolunun yapımı için de çalışmalarımız olacak. Bunun için 2.kez yetki istiyorum. Tabiki, ilçemize hem ekonomik hem de sosyal-kültürel anlamda katkı sağlayacağına inandığımız PAÜ’nün bir dalının biraya açılması için gayret edeceğiz” dedi.

akp-beyagac-mehmet-ozdemir
MEHMET ÖZDEMİR: “BAŞKA CANLAR YANMASIN”
Eşini Tavas yolunda meydana gelen bir trafik kazasında kaybeden Mehmet Özdemir, bu yolun yapımı ve başka canların yanmaması için belediye başkanlığına talip olduğunu açıkladı. Amacının Belediyesi’ni Beyağaç halkı ile birlikte yönetmeye aday olduğunu vurgulayan Özdemir, “Türkiye Elektrik Kurumunda 26 yıl çalıştıktan sonra 2010 yılında emekli oldum. Bir kız bir erkek iki çocuğum var. Her iki çocuğumda yetişti ve iş sahibi oldu. Benim bu saatten sonra kendim için bir beklentim yok. Ben doğduğum büyüdüğüm memleketime hizmet etmek istiyorum. Beyağaç’ın acil çözüm bekleyen sorunlarının olduğunu biliyorum. Ayrıca, sorunların tespiti ve bu sorunların çözümüne yönelik komisyonlar oluşturdum. Komisyon çalışmalarını devam ediyor. Hiçbir sorunu ve çözümünü şansa bırakmak istemiyorum” dedi.

Ayrıca, Tavas-Beyağaç yolunun yıllardan beri yapılmadığını ve bu yolda meydana gelen trafik kazalarında çok canların yandığını söyleyen Özdemir, “geçtiğimiz yıl bu yolda ben eşimi kaybettim. Benim gibi canı yanan çok aile var. Artık annelerin, çocukların ağlamasını istemiyorum. Bu yol için aday adayıyım” diye konuştu.

akp-beyagac-hudai-pulas

HÜDAİ PULAŞ: BEYAĞAÇ’IN SORUNLARI SAYMAKLA BİTMEZ
İki dönemdir İl Genel Meclis Üyeliği yapan Hüdai Pulaş, Beyağaç belediye başkan aday adayı. Hüdai Pulaş, köylerin tüm alt yapısı tamamlanmış olmasına rağmen Beyağaç ilçesinde kanalizasyon, su sorunu yaşandığını, bir hastanelerinin bile olmadığını dikkat çekerek, “Beyağaç kurulduğu yıldan beri ilçeye hizmet ediyorum. Son iki dönemdir de İl Genel Meclisi üyesi olarak köylere hizmet ettim. Şimdi de ilçeme hizmet etmek ve kalkındırmak amacıyla belediye başkanlığına talip oldum” dedi.

köylerde şişeleme suyu içerken Beyağaç’ın su sıkıntısı yaşadığını vurgulayan Pulaş, “Menderesi ve Kemer barajını besleyen Akçay Beyağaç’ın içinden geçiyor. Akçay üzerinde HES’ler var. Bir tane daha kurulmak üzere ayrıca, balık çiftlikleri faaliyet gösteriyor. Akçay’i arıtma tesisi olmayan Beyağaç kirletiyor. O nedenle ivedilikle arıtma tesisinin kurulması gerekiyor. Eğer partim aday gösterirse, seçmende tercih ederse, ilk projelerim arasında hastane, arıtma tesisi yer alacaktır” diye konuştu.
Büyükşehir Yasası ile köylerin de oy kullanacak olması şansını artırdığını söyleyen Pulaş, yüzde 60 oyla seçimi alacağını vurguladı.

akp-beyagac-kutret-gurkaynak

KUTRET GÜRKAYNAK: HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM
İki dönem Demokrat Parti’den il Genel meclis üyesi seçilen ancak, ilçesine daha iyi hizmet götürebilmek amacıyla iktidar partisi AK Partiye geçen Kutret Gürkaynak, “10 yıldan beri ilçeme hizmet ediyorum. Şimdi de Beyağaç’ı hizmet etmek istiyorum. O nedenle aday adayı oldum. Beyağaç’ın sorunları çok fazla. Öncelikle alt yapı sorunumuz var. İlçenin sorunlarını ve çözüm yollarını biliyorum. Projelerim hazır, aday gösterilmem halinde projelerimi seçmenlerimle paylaşacağım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı