REKLAMI GEÇ

Beyağaç Belediye Meclisi: 5 AKP+3 CHP + 1 MHP

Beyağaç Belediye Meclisi: 5 AKP+3 CHP + 1 MHP

Denizli’nin en uzak ilçesi olan Beyağaç’ta 30 Mart yerel seçimlerinin galibi AK Parti oldu. Geçerli oyların yüzde 41,16’sını alan AK Parti Adayı Mustafa Akçay, ikinci kez seçilirken Belediye Meclisi’nde üye dağılımı ise kontenjan +4 AK Parti, 3 CHP 1 MHP olarak gerçekleşti.

/ DENİZLİHABER / 2 Nisan 2014 Çarşamba, 15:59

Beyağaç Belediye Başkanlığı için ikinci dönem yetki alan Mustafa Akçay, 30 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi. Akçay, Belediye başkan adaylarının demokrasi yarışında, seçmenin tercihinin Ak parti ve kendisinden yana olduğunu belirterek, “Beyağaç’ta 5 yıl hizmet ettik. Vatandaşlarımız yapılan 5 yıllık hizmet ile önümüzdeki beş yıl için hazırladığımız projeleri değerlendirdi ve tercihini yaptık. Bizde onları utandırmamak için, çalışacağız. Beyağaç, Denizli’nin en uzak ilçesi. Coğrafi olarak ta zor bir ilçe. O nedenle, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini de alarak çalışmak istiyoruz” dedi.

MECLİSTEKİ DAĞILIM: 5+3+1
Beyağaç Belediye Meclisi’nde ise geçerli oyların yüzde 42,19’unu Ak Parti aldı. CHP’nin yüzde 32,12, MHP’nin ise yüzde 23 oyu bulunuyor.
Buna göre siyasi partilerin Belediye Meclisi’ndeki sandalye dağılımı, AK Parti 5, CHP 3, MHP 1 olarak gerçekleşti.
Beyağaç Belediyesi Meclisi’nde 5 yıl görev yapacak üyeler şöyle:

AK Parti’li üyeler:

Kutret Gürkaynak
Ali Dural
Mücayit Tatık
Emin Kok
Durmuş Kısa

CHP’li üyeler:
Burhan Çetin
Dursun Haymak
İbrahim Pakatlı

MHP’li üye:
Sezai Pütün

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı