REKLAMI GEÇ

Beyağaç şenleniyor

Beyağaç şenleniyor

2. Beyağaç Topuklu Yayla Şenlikleri 28 Haziran’da yapılacak. Bir gün sürecek şenliğe katılmak isteyenler için Beyağaç Belediyesi, Beyağaç’tan yaylaya ulaşımı sağlayacak.

/ DENİZLİHABER / 23 Haziran 2008 Pazartesi, 00:00

2. Beyağaç Topuklu Yayla Şenlikleri, 28 Haziran’da yapılacak. Şenlikle ilgili basın toplantısı düzenleyen Beyağaç Kaymakamı Şakir Öner Öztürk ve Beyağaç Belediye Başkanı İsmail Eliuz, tüm Denizlilileri şenliğe davet etti. ‘Topuklu Yayla Şenlikleri’nin bir farkı var’ diyen Beyağaç Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, “Bu şenlikte sadece müzik ve eğlence yok. Modern yaşamın getirdiği sıkıntılardan bunalan Denizli halkını, bu sıkıntılardan kurtarmak istiyoruz. Müziği ve sanatçıyı her yerde bulabilirsiniz ama Topuklu Yaylası’ndaki doğayı ve temiz havayı her yerde bulamazsınız” dedi.

Beyağaç Belediye Başkanı İsmail Eliuz, Topuklu Yayla Şenliği’nin 28 Haziran’da yapılacağını belirterek, “Ülkedeki yaylalar halkasına ‘altın yayla’ olarak eklenen Topuklu Yaylası ile turizm adına iddialı bir yer kazandırdık. 14 hektarlık alanın aydınlatmasını, güneş enerjisi ile sağladık. Ahşap evler ve kıl çadırdan oluşan konaklama yerlerimiz var. Restoranı, fırını, tandır kuyusu, alabalık havuzları ile çim futbol ve voleybol sahası hizmete girdi. Aynı anda iki futbol takımını ağırlayabilecek kapasitemiz var. Burada, doğa, doğallık ve modernliği birleştirdik. Herkesi, şenliğimize katılmaya davet ediyoruz” dedi. Eliuz, Beyağaç-Köyceğiz Yolu’nun yapılması durumunda, Topuklu Yaylası’nın turizmde daha önemli bir yer edineceğini söyledi.

28 Haziran’da gerçekleştirilecek şenlikte, halk oyunları ve jimnastik gösterilerinin yanı sıra, yağıl pehlivan güreşleri de yapılacak. Grup Yol da şenlik kapsamında bir konser verecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı