REKLAMI GEÇ

Beyağaç’ta sigarasız yaşam

Beyağaç Kaymakamlığı, ilçe genelinde sigarayı bırakma kampanyası başlattı.

/ DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2008 Perşembe, 00:00

Beyağaç Kaymakamlığı , ilçe genelinde, ‘Sigarayı bırak yaşamaya bak’ sloganıyla, sigara bırakma kampanyası başlattı. Kampanyanın ilk gününde, yarışmalar yapıldı ve konferans verildi.

Beyağaç Kaymakamı Şakir Öner Öztürk önderliğinde başlatılan kampanyada Toplum Sağlığı Tabibi Dr. Gülser Karadaban “Tütün ve zararları” konulu bir konferans verdi. Lise öğrencileri günün anlamıyla ilgili skeçler sundu, kısa film gösterileri yapıldı.

Kampanya başlangıcında Beyağaç Lisesi’nde yapılan törene Kaymakam Şakir Öner Öztürk, Belediye Başkanı İsmail Eliuz, Garnizon Komutanı Mehmet Aygün, ilçe daire müdürleri, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kampanya ile birlikte, protokolden sigara alışkanlığı olanlar başta olmak üzere birçok yönetici sigarayı bıraktı.

Kampanyanın en ilginç bölümü ise “Altın ödüllü sigarayı bırakma yarışması” idi. Yarışmanın duyurusunun ardından kampanyanın başlangıç töreni tamamlandı ve ileriki zamanda kampanya ile ilgili faaliyetlerin süreceği belirtildi. Kaymakam Şakir Öner Öztürk sigara ile ilgili çalışmalar yapan ve değişik zamanlarda bu konuda başarılı olan öğrencilere ödüller verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı