REKLAMI GEÇ

İrioğlu: Beyağaç hak ettiğini alamadı

İrioğlu: Beyağaç hak ettiğini alamadı

Denizli’nin Beyağaç İlçesi’nin iki dönemdir iktidar partili belediye başkanı tarafından yönetildiğini ancak hak ettiği hizmeti alamadığını belirten CHP Belediye Başkan Adayı Ramazan İrioğlu, “İlçemizin sorunları çok. Bu sorunları çözmek için adayım” dedi.

/ DENİZLİHABER / 4 Ocak 2014 Cumartesi, 10:11

ŞENGÜL BOZ
Beyağaç’ta 30 yıldan beri eczacılık yaparak ilçe halkına sağlık hizmeti sunduğunu belirten Ramazan İrioğlu, belediyecilik anlamında da ilçeye hizmet etmek için aday olduğunu açıkladı.
Beyağaç’ın iki dönemdir iktidar partili belediye başkanları tarafından yönetildiğini söyleyen İrioğlu, “Beyağaç sürekli göç veren ilçelerimizden biri. İlçe ve köylerin geçim kaynağı tarım, ancak tarım da kazandırmıyor. Köylü borçla yaşamını sürdürüyor. Beyağaç’ın gelir düzeyini artıracak projelere ihtiyacı var. İlçemiz, 10 yıldır iktidar partili belediye başkanları tarafından yönetiliyor. Ancak iktidarın nimetlerinden yararlanamadı. Yeterince hizmet alamadı” dedi.
denizli-chp-beyagac-adayi-ramazan-irioglu-ic

“30 YILDIR HİZMET EDİYORUM”
Beyağaç’ta 30 yıldır eczacılık yaptığını ve köylüsüne, ilçe halkına karşılıksız hizmet verdiğini söyleyen CHP Belediye Başkan Adayı Ramazan İrioğlu, “Seçmen bu hizmetleri karşılıksız bırakmayacaktır. Ayrıca, köylerinde oy kullanacak olması, CHP’nin şansını artırmaktadır. Burada bizim rakibimiz AK Parti’nin adayı olacaktır. Ancak, Ankara’daki rüşöet ve yolsuzluk operasyonu AK Partiyi yıprattı. Halkın tepkisi var. Köylüsü de ilçe merkezindeki seçmeni de bunun bilincinde. Bu tepki, 30 Mart’ta sandığa yansıyacaktır” diye konuştu.

“DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ DEĞERLENDİREMİYORUZ”
Beyağaç doğal güzellikleri, orman işletmesi ve maden ocakları ile zengin bir ilçe olduğunu ancak bunu değerlendiremediğini belirten Ramazan İrioğlu, Beyağaç’ın girişi olan çıkışı olmayan çıkmaz bir ilçe olduğunu söyledi. Beyağaç’ın kaderini değiştirmek, yerel yönetimlerin elinde olduğunu da vurgulayan İrioğlu, şunları söyledi: Beyağaç seçmeni partiye oy vermez. İki dönem, daha iyi hizmet alabilmek için iktidar partisine oy verdi. Ancak umduğunu bulamadı. 30 Mart yerel seçimlerinde, artık partiye oy vermeyecektir. Adaya ve adayın projelerine oy verecektir. Büyükşehir, ilçelerin hizmet alması bakımından rahat olcağı belirtiliyor. Ancak bunu yaşayıp göreceğiz. Biz büyükşehirin imkânlarından yararlanmak ve en iyi hizmeti Beyağaç’a kazandırmak için yola çıktık. Beyağaç’ın 8 köyü var, Köylerde oy fazla. Ben köylülerin oyuna güveniyorum.”

“ADAYIMIZA GÜVENİYORUZ”
CHP İlçe Başkanı Muharrem Özke, 30 Mart Yerel seçimlerinde ilçe-başkanıBeyağaç’ta değişim olacağını belirterek, “Adayımıza güveniyoruz. Beyağaç seçmeni adaya ve çalışacak isme oy verir. CHP Belediye Başkan adayımız Ramazan İrioğlu, 30 yıldan beri Beyağaç’ta eczacılık yapıyor. İlçe halkı ve köylülerle sürekli iç içe” dedi.

Beyağaç’ın alt yapı sorunundan su sorununa, yol sorunundan kanalizasyon sorununa kadar hiçbir probleminin çözülmediğini ileri süren Özke, “beyağaç’ta her beş yılda bir yol açılacak. Siyasilerin gündeminde yol sorunu olur. Ancak seçimler bittikten sonra yol sorunu unutulur. Beyağaç çıkmaz bir ilçe. Gelişememesinin nedeni de budur. Eğer Beyağaç’ı Muğla ve Köyceğize bağlayabilirsek, İlçenin kaderi de değişir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı