REKLAMI GEÇ

DESKİ Beyağaç’ta birinci etabı tamamladı

DESKİ Beyağaç’ta birinci etabı tamamladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Beyağaç ilçesinde bir süre önce başlattığı alt yapı çalışmalarının birinci etabını tamamladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2018 Çarşamba, 08:31

Denizli’nin “Büyükşehir” statüsü kazanmasının ardından kent genelinde hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Beyağaç ilçesinde başladığı alt yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bölgeye ilk etap olarak 46 kilometrelik kanalizasyon hattı döşendi. İlçede devam eden alt yapı çalışmalarında 45 km içme suyu hattının yanı sıra 1000 metre küplük içme suyu depo yapım çalışmalarına da devam ediliyor.

Çalışmalar hızla devam ediyor

“Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de o olacak” anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir DESKİ’nin şehir merkezi ile birlikte, 19 ilçe ve 622 mahallesinde mesai mefhumu gözetmeden hizmetlerine devam ettiğini söyledi. Başkan Osman Zolan, “Denizlimizin her köşesinde vatandaşlarımızın ihtiyacı, derdi, sıkıntısı ne varsa çözmeye ve yatırımlarımızı yapmaya gayret ediyoruz. Beyağaç ilçemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan alt yapı çalışmalarında ilk etabı tamamladık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı