REKLAMI GEÇ

Beyağaç’ta sünnet şöleni

Beyağaç’ta sünnet şöleni

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Beyağaç Belediyesi öncülüğünde ilçede yaşayan 24 çocuk ameliyathane koşullarında sünnet ettirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2017 Perşembe, 15:13

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Denizli’de başlatılan sünnet etkinlikleri devam ediyor. Kale’de düzenlenen sünnet organizasyonunun ardından Beyağaç’ta da 24 çocuğun sünneti Genel Sekreterliğe bağlı Tavas Devlet Hastanesi’nde gerçekleştiriliyor.

Sünnet işlemleri öncesinde çocukların tüm tahlil ve tetkikleri yapılırken, işlemler 8’erli 3 grup halinde gerçekleştirilecek ve 3 gün sürecek.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk Denizli’de geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da sünnet organizasyonları düzenlediklerini Kale’de başlayan sünnet organizasyonlarına Beyağaç ile devam ettiklerini söyledi.

Sünnet işlemlerinin uzman hekim tarafından genel ameliyathane koşullarında yapılması gerektiğini anlatan Öztürk, “Beyağaç’ta Denizli Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Sağlığı Merkezi bulunuyor. İlçede uzman hekim bulunmadığı için Beyağaç Belediyesi ilçede bulunan çocukların sünnet işlemlerinin gerçekleşmesi için Genel Sekreterliğimize başvurdu. Biz de bu doğrultuda çocuklarımızı birliğimize bağlı Tavas Devlet Hastanesi’ne yönlendirdik. Çocuklarımızın her türlü tahlil ve tetkikleri yapıldı. Sünnet işlemi için çocuklarımız hazırlandı. 3 grup halinde 3 gün sürecek etkinlikle beraber 24 çocuğumuzun sünnet işlemlerini gerçekleştireceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı