REKLAMI GEÇ

Vural Ailesi’nin yaraları sarıldı

Vural Ailesi’nin yaraları sarıldı

Beyağaç’ın Geriçam Mahallesi’nde çıkan yangında evleri kül olan Vural Ailesi’nin yaraları sarıldı. Denizli Büyükşehir ve Beyağaç Belediyesi ile İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın desteğiyle yeni bir eve kavuşan ailenin eşyaları da Sevgi Eli tarafından karşılandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2016 Salı, 12:27

Elektrik panosundan çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen Vural Ailesi, eşyalarıyla birlikte yeni bir yuvaya kavuştu. Yangının ardından aileyi yeni bir konuta kavuşturmak için Büyükşehir ve beyegaç belediyeleri ile İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ortak çalışma yürüttü. Yanan evin yerine yenisi yapılırken, içi de Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli’nin sağladığı eşyalarla döşendi.

sevgi_eli_beyagacli_vural_ailesine_uzandı-ic

Mehmet Ali Vural, kendilerine sahip çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Beyağaç Belediyesi, Sevgi Eli, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise Sevgi Eli’nin hayırseverlerin yardımlarını ihtiyacı bulunanlara ulaştırmada köprü vazifesi gördüğünü belirterek, “Sevgi Eli, sevginin, dayanışmanın, birlikteliğin ve samimiyetin karşılıksız gösterildiği yer olmaya devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı