Bozkurt-Hamidiye’ye 2 bin metrekarelik park

Bozkurt’un Hamidiye Mahallesi parka kavuştu. Bozkurt’un CHP’li Belediye Başkanı Birsen Çelik, sadece peyzaj düzenlemesi için 500 bin lira istenilen parkı 150 bin liraya mal ettiklerini belirtti.
Şengül Boz / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2015 Pazar, 16:38
Bozkurt’un en ücra köşelerinden olan Hamidiye Mahallesi’ne 2 bin metrekarelik park kazandırıldı. Havuz, çocuk oyun grupları ve kamelyaların yer aldığı parkın içinde piknik alanı düzenlemesi de yapıldı.
KAMELYALAR İÇİN ORMAN İHALESİNE GİRDİ
Yeşil alanda yapılacak düzenleme için önce ihale yapmak istediklerini, ancak verilen tekliflerle şaşkınlıkgeçirdiklerini anlatan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, “Yalnızca peyzaj düzenlemesi için bizden 500 bin lira istediler. Malzemeleri de belediyeden olacaktı. Biz ne yaptık? Önce Orman Bölge Müdürlüğü’nün ihalesine girdik. Kamelya ve diğer ahşap malzemelerde kullanılmak üzere ihtiyacımız olan ağaçları oradan temin ettik. Ardından atölyemizi kurarak, ağaçları işledik. Kamelyalar, ahşap büfeler, piknik alanındaki masaları bile kendimiz yaptık. Havuz ve şelale düzenlemesi de belediye personelimize ait.Parkın belediyemize maliyeti yalnızca 150 bin lira oldu” dedi.
HEM AÇILIŞ HEM ANNELER GÜNÜ
Anneler Günü’nü bir hafta erteleyerek parkın açılışı ile birlikte kutlamak istediklerini, bugün de iki mutluluğu bir arada yaşadıklarını belirten Başkan Çelik, “Aslında geçtiğimiz hafta kutlanan Anneler Günü’nde hem park açılışımızı hem de anneler gününü kutlamak istemiştik. Ancak Bozkurtlu hanımların isteği üzerine açılışımızı da kutlamayı da bir hafta erteledik. Bugün, daha kalabalık bir katılımla her iki kutlamayı birden yapıyoruz. Bizi yalnız bırakmayan Bozkurt halkına teşekkür ederim” diye konuştu.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Bozkurt | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
13 Mayıs 2025 Salı | 9 | 21 | Parçalı Bulutlu |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 9 | 20 | Parçalı Bulutlu |
15 Mayıs 2025 Perşembe | 8 | 22 | Parçalı Bulutlu |
16 Mayıs 2025 Cuma | 11 | 27 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 12 | 27 | Parçalı Bulutlu |
Mahalleler
ALİKURT
ARMUTALAN
AVDAN
BAKLANKUYUCAK
BARBAROS
BAŞÇEŞME
CUMALI
ÇAMBAŞI
FATİH
HAMDİYE
HAYRETTİN
İNCELER
İNCELER TEKKESİ
MAHMUDİYE
MECİDİYE
MEHMETÇİK
MİMARSİNAN
SAZKÖY
TUTLUCA
YENİBAĞLAR
ALİKURT ARMUTALAN AVDAN BAKLANKUYUCAK BARBAROS BAŞÇEŞME CUMALI ÇAMBAŞI FATİH HAMDİYE HAYRETTİN İNCELER İNCELER TEKKESİ MAHMUDİYE MECİDİYE MEHMETÇİK MİMARSİNAN SAZKÖY TUTLUCA YENİBAĞLAR
Bozkurt Rehber
Kaymakamlık: 831 55 01
Belediye: 831 50 10
İlçe Emniyet Amirliği: 831 47 85
Jandarma: 831 44 88
Milli Eğitim Müdürlüğü: 831 55 05
Mal Müdürlüğü: 831 55 07
Tapu Müdürlüğü: 831 55 17
Nüfus Müdürlüğü: 831 55 14
Toplum Sağlığı Merkezi: 831 41 44
Tarım İlçe Müdürlüğü: 831 53 62
Müftülük: 831 55 16
Bozkurt Kadın Açık Cezaevi: 831 45 52
Noter: 831 45 71
(Alan kodu: 0 258’dir)