REKLAMI GEÇ

BAŞKAN ŞEVİK 5 YILIN SON TAŞINI KOYDU

BAŞKAN ŞEVİK 5 YILIN SON TAŞINI KOYDU

Buldan’da seçimlerin renkli adayı Başkan Mustafa Şevik, seçim dönemi boyunca aralıksız devam eden Belediye altyapı çalışmalarında son denetimleri yaptı. Akın Lisesi altındaki Güngör Caddesi’nde sona gelen taş döşeme çalışmalarını ziyaret eden Şevik, sembolik olarak son taşı yerine koyup döşeme işçileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2014 Cuma, 17:14

Buldan Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Buldan belediye başkan adayı Mustafa Şevik, Belediye altyapı çalışmalarının son gününde denetim ve gezilerine devam etti. Bir yandan seçim çalışmalarını sürdüren Şevik, Belediye çalışmalarının aralıksız devam ettiği merkezdeki sokak cadde çalışmalarını yerinde izledi. Son olarak Buldan Akın Lisesi altındaki Güngör Caddesi’nde devam eden taş döşeme işçilerini ziyaret eden Başkan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Seçimlerden önceki son mesai günü olması nedeniyle tüm çalışma alanlarını ziyaret eden Şevik, son olarak geldiği Güngör Caddesi’nde sembolik olarak taş döşedi, işçilerle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

ic

Günlük rutin seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren Şevik ve ekibi, seçim yasaklarından önce, başlanmış işleri tamamlayıp son beş yıla ait çalışmaların mümkün olduğunca bitirilmesi için talimat verdi.

7 YIL GÖREVDE KALDI
2009 yerel seçimlerinde %47 oy oranı ile Buldan belediye Başkanı seçilen Mustafa Şevik, önceki dönemde yaptığı iki yıllık görev süresi ile birlikte toplam 7 yıl başkanlık yaptı. Görevde bulunduğu süre içinde ilçede pek çok çalışmaya imza attı. İlkin altyapı çalışmaları ile adını duyurdu, ardından ilçenin tarihsel mimarisine sahip çıkarak restorasyon çalışmalarına öncülük etti.

ŞEVİK-KİMDİR-ANONSU

Buldan cadde, meydan ve sokaklarının tüm kanalizasyon, su ve taş döşeme işlerini tamamladı. Yarım kalmış belediye inşaatlarını tamamladı, kamu yapılarının yenilenmesi veya inşası için gereken belediye desteğini sağladı. Buldan dokumasının ulusal düzeyde pazara açılması ve dokuma turizminin canlanması için destek verdi. Meydan ve park düzenlemelerini, Buldan yakın tarihinde iz bırakmış şahsiyetlerin rölyef ve heykelleri ile donattı.

ŞEVİK'İN 17 PROJE-ANONSU

2014 yılı yerel seçimlerinde Demokrat Parti’den belediye Başkan adayı olan Mustafa Şevik, “Gelecek seçimler için değil, Gelecek nesiller için” sloganı ile başlattığı seçim çalışmaları boyunca geleceğin Buldan’ı için vizyon projeler üzerinde duran bir strateji izledi.

Biri kız üç çocuk babası olan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, eşi Ayşe hanım ile birlikte son iki aydan bu yana tüm köyler, Yenicekent kasabası ve ilçe merkezini adım adım dolaştı.

YENİCEKENT-GALERİ-ANONSU

“30 Mart günü sandıktan çıkmak aslında o kadar önemli değil” diyen Şevik, “başlattığımız ‘Geleceğin Buldan’ı perspektifinde seçilecek olan başkanın neyi hedefleyeceği çok önemli. Biz altyağpı sorunu bırakmadık. Nicel detaylar dışında son elli yılın birikmiş tüm altyapı sorunlarını çözdük. Asıl bundan sonrası çok önemli.

BULDAN-SEVİK-KOY-PROJELERİ-ANONSU

Artık Buldan kültürüyle, ticaretiyle, turizmi ve genel olarak ekonomisi ve insan malzemesi ile ulusal çapta değerini kanıtlamak zorunda. Bu bakış açısına sahip olmayan bir başkanın başarılı olması mümkün değil. Biz bunun bilincinde olarak çalıştık ve çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı