REKLAMI GEÇ

Başkan Şevik amatörler ile bir araya geldi

Başkan Şevik amatörler ile bir araya geldi

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Amatör Spor Haftası’nda genç sporcular ve antrenörleriyle bir araya geldi. Talat Tarakçı Parkı’nda gerçekleşen buluşmada sporun insan hayatındaki önemine vurgu yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2022 Salı, 13:21

Belediye Başkanı Mustafa Şevik, yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Talat Tarakçı Parkı’nda düzenlenen programa katıldı. Gençlik Spor İlçe Müdür Vekili Muhammet Geren, genç sporcular ve antrenörlerin katıldığı etkinlikte tüm amatörlerin haftası olan Amatör Spor Haftasını kutlayan Başkan Şevik, sporcuların gösterilerini izledi.

Başkan Şevik, sporun toplumsal dayanışmayı ve bütünleşmeyi sağladığını belirterek, “Sporcularımız hangi spor dalı ile uğraşırsa uğraşsınlar, hangi kademede mücadele ederlerse etsinler o sporu yaparken içlerindeki amatör ruhu kaybetmeden profesyonel bir çizgide hareket etmeleri gerekli. Bu nedenle işin mutfağı olan amatör spor alanını oldukça önemsiyor ve elimizden geldiği kadar desteklemeye gayet ediyoruz. Bu vesileyle tüm sporcularımızın, teknik insanların ve değerli spor yöneticilerimizin Amatör Spor Haftası’nı tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı