REKLAMI GEÇ

Başkan Şevik, çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Şevik, çalışmaları yerinde inceledi

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ilçe genelinde yapımı devam eden çalışmaları denetledi, gelinen aşama ile ilgili bilgi aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2021 Çarşamba, 11:22

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Fen İşleri Müdürü Adil Cabaroğlu, İmar ve Şehircilik Müdürü Ekrem Uludağ, Plan ve Proje Müdürü Zeliha Akyol ile birlikte ilçe genelinde yapımı devam eden çalışmaları denetledi.

Gençlik projelerinden olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe ve Kültür Merkezi inşaatını gezen Başkan Şevik, “Bina inşaatımızda sona geldik. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarının ardından, gençlerimizin hizmetine sunacağız. Cumhuriyet Mahallesi’nde, üniversite yol güzergahında, ortaokul ve üniversite öğrencilerin yoğun olarak kullandığı alanda yapımına başladığımız Kitap Kafe ve Kültür Merkezi, 150 metrekarelik kapalı alan, teras ve yeşil alandan oluşuyor. Ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin üyelik kartı ile yararlanabileceği Kitap Kafe ve Kültür Merkezi projesini 2013 yılında biz hazırlamıştık, hayata geçirmek yine bize nasip oldu” dedi.

Başkan Şevik daha sonra Sanayi Sitesi’nde yapılması planlanan yeşil alan ve park yerinde incelemelerde bulundu. Sanayicilerin hurdalığı haline gelen atıl durumdaki alanda ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi yapılacağını açıklayan Başkan Şevik, “Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilçemize yeni bir yeşil alan kazandıracağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı