REKLAMI GEÇ

Başkan Şevik, köy pazarını gezdi, alışveriş yaptı

Başkan Şevik, köy pazarını gezdi, alışveriş yaptı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, yerel ürünlerin vatandaşla buluştuğu pazartesi pazarını gezdi. Üreticilerle ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şevik, esnafa hayırlı işler diledi, köy pazarından alışveriş yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2022 Pazartesi, 12:39

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, her hafta pazartesi günleri Çarşı Sokak’ta kurulan organik köy pazarını gezdi, üreticilerle sohbet etti, hayırlı işler diledi. Başkan Şevik, vatandaşların kendi bahçesinde veya tarlasında yetiştirdiği organik ürünlerin satıldığı pazaryerinde alışveriş yaptı.

Genellikle yaz aylarında kurulan ve organik ürünlerin satıldığı köy pazarının yalnızca Buldanlıların değil bölgeden gelen vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Başkan Şevik, “Burada vatandaşlarımız kendi ürettikleri doğal ürünlerin satışını yapıyor. Bölgemizde yetişen taze ve doğal ürünlerin doğrudan tüketiciye ulaştığı pazartesi pazarına, yalnızca ilçe halkımız değil bölgeden gelen vatandaşlarımız da yoğun ilgi gösteriyor. İlgi bizleri de memnun ediyor” dedi.

Başkan Şevik, yetiştirdiği ürünleri satmak için gelen üretici ve alışveriş yapan vatandaşlarla da uzun uzun sohbet etti, taleplerini dinledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı