REKLAMI GEÇ

Başkan Şevik mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Başkan Şevik mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, geleneksel hale getirdiğini mahalle ziyaretini Kurtuluş Mahallesi’yle devam etti. Kurtuluş Mahalle Muhtarı Abdullah Keskin ile birlikte Mekik ve Haliller Sokakları gezen Başkan Şevik, vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi. Mahallenin eksikliklerini yerinde tespit eden Başkan Şevik, muhtar ve vatandaşlar tarafından kedisine iletilen taleplerin yerine getirileceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2021 Salı, 11:02

Buldan Belediyesi olarak, sorumluluk alanında bulunan 45 mahalleye sosyal belediyeciliğin gereği olarak tüm belediye hizmetlerini götürdüklerini ifade eden Başkan Mustafa Şevik, görev geldikleri günden itibaren başlattıkları ve geleneksel hale getirdikleri mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Kurtuluş Mahallesi’ni, Muhtar Abdullah Keskin ile birlikte ziyaret eden Başkan Şevik, vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti, taleplerini dinledi.

Kurtuluş Mahallesi’nin Mekik ve Haliller sokaklarındaki, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden metruk binaları ve bazı bölgelerde görüntü kirliliği oluşturan moloz yığınlarını dikkat çeken Başkan Şevik, ilgili birim amirlerini arayarak kaldırılması için talimat verdi.

Başkan Şevik,“Geleneksel hale getirdiğimiz mahalle ziyareti programlarımız devam ediyor. Mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimiz ile buluşuyoruz. Mahalle ziyaretlerimizde hem talepleri dinliyor hem de eksikliklerimizi yerinde tespit edilyoruz. Bugün muhtarımızla birlikte Kuruluşmahallesi’nin Mekik ve Haliller sokaklarını gezdi. Vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Muhtarımız ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri yerine getirilecektir” dedi.

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Abdullah Keskin ise, zor günlerde kendilerine destek olan ve yalnız bırakmayan Başkan Şevik’e mahalle sakinleri adına teşekkürlerini iletti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı