REKLAMI GEÇ

Başkan Şevik, Sarımahmutlu’da vatandaşlarla buluştu

Başkan Şevik, Sarımahmutlu’da vatandaşlarla buluştu

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Sarımahmutlu Mahallesi’nde devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2021 Çarşamba, 20:44

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, geleneksel mahalle ziyaretleri kapsamında  Sarımahmutlu Mahallesi’ni ziyaret ederek  Muhtar Ahmet Köylü ve vatandaşlarla bir araya geldi, taleplerini dinledi. Başkan Şevik’e , Sarımahmutlu Mahalle Muhtarı Ahmet Köylü ve  belediye birim amirleri eşlik etti.

Mesir macununun mucidi hekim, Türk Sufi Merkez Efendi’nin doğum yeri olan Sarımahmutlu’daki ziyaretine,  heyelan tehlikesi nedeniyle vatandaşların can güvenliğini tehdit eden bölgede başlatılan istinat duvarı inşaat alanından başlayan Başkan Şevik,   daha sonra mahallenin ara sokaklarını ve dere yataklarını gezdi.  Dere yataklarının temizlenmesi ve ara sokaklarda görüntü kirliliği oluşturan atıkların derhal kaldırılması için ekiplerine talimat veren Başkan Şevik, “Burası, Merkez Efendi’nin doğduğu mahalle. Sarımahmutlu,  Merkez Efendi adına yakışır olmalı. Daha temiz, daha düzenli. O nedenle ekiplerimiz tarafından, en kısa zamanda mahallede genel temizlik ve çevre düzenleme çalışması başlatılacaktır” dedi.

SOSYAL TESİS VE AŞEVİ
Başkan Şevik,  Burçak Tarlası Mevkiinde yapılması planlanan sosyal tesis ve aşevi alanında incelemelerde bulundu.  “Her mahalleye bir sosyal tesis” projesi kapsamında Sarımahmutlu’da da vatandaşların düğün, sünnet, mevlit gibi merasimlerini yapabileceği sosyal tesis yapılacağını söyleyen Başkan Şevik, “Geniş bir alanda sosyal tesis, aşevi yapacağız. Aynı alan içerisinde mahalle sakinlerinin ramazan aylarında ibadethane olarak kullandığı, tek katlı yapının da iç ve dış cephesini yenileyeceğiz. Bina, daha temiz ve modern bir şekilde mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulacak” diye konuştu.

Mahalle muhtarı ve vatandaşların, çocuk parklarında oyun gruplarının yenilenmesi ve fitness aletlerinin konulması yönündeki taleplerinin de en kısa zamanda yerine getirileceğini söyleyen Başkan Şevik,”Sorumluluk alanımızdaki mahallelerde hizmetlerimiz devam ediyor.  Belediye hizmetlerimizde,  vatandaşlarımızın görüşleri, önerileri ve taleplerini önemsiyoruz.  O nedenle her ziyaret bizim için önemli” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı