REKLAMI GEÇ

Bu kargo sahibine ulaştı

Bu kargo sahibine ulaştı

Buldan’da PTT’ye gelen bir gönderi görenleri şaşkına çevirdi. Adres bölümüne yazılanlar, “Açık adres böyle yazılır” dedirtti. Göndericinin, yol tarifi isteyen birine anlatır gibi yazdığı adrese rağmen kargo sahibine ulaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ocak 2020 Cumartesi, 15:29

İlginç olay Buldan’da yaşandı. Buldandayaşam.net’in haberine göre, Ankara Sincan’dan bir yayınevi tarafından Buldanlı Süleyman K.ya gönderilen paket, ilçe PTT Şubesi’ne ulaştı.

Paketin üzerindeki adres bölümünü okuyan PTT görevlisi gözlerine inanamadı. Adres, alışılmışın dışında, sokakta adres soran birine anlatır gibi yazılmıştı. Gönderinin adres bölümünde, “Köyün girişinden direk gel, hiç sapma. Orada cami var, ordan sola dön, direk gel, hiç sapma son mahalle gelene kadar gel. İkiye yol ayrılır, sağ ve sol var. Buldan/Denizli” yazısını gören PTT görevlisi önce ne yapacağını bilemedi.

Ancak, alıcını adı ve soyadından yola çıkan görevli, Süleyman K.nın adresini belirledi ve gönderiyi ulaştırdı.

Yorumlar

Yaşıyoruz ya   -  Bağlantı 6 Ocak 2020, 01:52

Memleketimin insanı heryerde kendini belli ediyor valla alem insanlar var keşke herkes bu kadar açık olsa eskiden adres telefonumu vardı posta güvercini diye bişey vardı bunu okuyunca aklıma düştü

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı