REKLAMI GEÇ

Şevik: “Engelliler için pozitif ayrımcılık sürecek”

Şevik: “Engelliler için pozitif ayrımcılık sürecek”

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle mesaj yayınladı, “Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata entegre edilerek yaşam kalitelerinin yükseltilmesi için pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2019 Salı, 09:06

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 1992 yılında Birleşmiş Milletler tarafından alınan kararla 3 Aralık’ın Dünya Engelliler Günü olarak ilan edildiğini hatırlattı.

Başkan Şevik, “Buldan’da ikamet eden engelli vatandaşlarımızın sosyal, kültürel, eğitim ve ekonomik hayatı başta olmak üzere yaşamın her alanında daha fazla söz sahibi olmaları için gayret gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren sosyal belediyecilik, hayatın içinde olan belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimize devam ediyoruz. Buldan’da engelleri kaldırmak, engelli vatandaşlarımıza yönelik projelerimiz hazır. İlk etapta Büyükşehir Belediyesi’nde desteği ile Buldan’da Engelsiz Park ve Engelsiz Spor Salonu’nu hizmete geçirmeyi planlıyoruz. Buldanlı engelli vatandaşlarımızın sosyalleşmesi için önlerindeki engelleri bir bir kaldıracağız” dedi.

Şevik, engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata entegre edilerek yaşam kalitelerinin yükseltilmesi için pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı