REKLAMI GEÇ

Buldan Belediyesi, Kurban Bayramına hazır

Buldan Belediyesi, Kurban Bayramına hazır

Buldan Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için gereken tedbirleri aldı. Belediye ekiplerimi tüm cadde sokak, dere yatakları ile çöp bidanlarını büyük bir titizlikle ilaçladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2021 Pazar, 16:06

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Kurban pazarında vatandaşların ve satıcıların huzurlu bir şekilde kurbanlık alışverişi yapabilmeleri ve kurban ibadetlerini rahat ve sağlıklı bir şekilde yerine getirmelerini sağlamak için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

CADDE, SOKAK VE DERE YATAKLARI İLAÇLANDI

vatandaşların ve kurbanlık hayvan satıcılarının koronavirüs tehdidinden korunması için gerekli önlemleri de aldığını söyleyen Başkan Şevik, belediye ekipleri tarafından Kurban Pazarı’nın düzenli olarak ilaçlandığını ve dezenfekte edildiğini söyledi.

Ayrıca, sivrisinek, karasinek ve haşere ile mücadele kapsamında ilçe genelinde tüm cadde, sokak, dere yatakları ile çöp konteynerlerin dezenfekte edilerek ilaçladığını vurgulayan Başkan Şevik,vatandaşlardan kurban artıkları hususunda daha fazla hassasiyet göstermelerini istedi. Başkan Şevik, “Vatandaşlarımızın özellikle Kurban Bayramı’nda çevre temizliği konusunda daha fazla hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Vatandaşlarımızın, kesilen kurbanların atıklarını çevreye veya çöp konteynırlarına atmamalarını rica ediyoruz. Çöp konteynerlerine atılan kurban atıkları ve sakatatlar hava sıcaklıkları nedeniyle çevreye kötü koku yayacak ve sağlık açısından olumsuz sonuçlara sebebiyet verecektir” dedi.

RUTİN HİZMETLER DEVAM EDECEK

9 günlük Kurban Bayramı tatili sürecinde belediyenin rutin hizmetlerin devam edeceğini söyleyen Başkan Şevik, “Rutin hizmetlerin aksamaması için de gerekli önlemleri aldık. Belediyemizin ilgili birimlerindeki personelleri Kurban Bayramı süresince nöbet usulüyle görevinin başında olacak. Vatandaşlarımız, 0258 431 31 40 No’lu telefondan belediyemize ulaşabilir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı