REKLAMI GEÇ

Buldan Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Buldan Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Korona virüsle mücadele kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağında sokak hayvanları unutulmadı. Buldan Belediyesi Veteriner Hekimi Hayal İnci ve Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Ayla Başbuğ, zabıta ekipleriyle birlikte kedi ve köpekler için sokaklara mama bıraktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2020 Cumartesi, 12:42

Buldan Belediyesi, Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağında, sokak hayvanlarının aç kalmaması için çalışma başlattı.

Buldan Belediyesi Veteriner Hekimi Hayal İnci ve Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Ayla Başbuğ, zabıta ekipleriyle birlikte kedi ve köpekler için sokaklara mama bıraktı. Ayrıca yaralı ve hasta sokak hayvanları Belediye Sokak Hayvanları Barınağına alınarak tedavilerine başlandı.

Uygulamanın ilçe genelinde devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Kedileri, köpekleri bugün de unutmadık. Onları beslememiz gerekiyor. Salgın nedeniyle sakinliğin yaşandığı ilçe merkezinde kedi ve köpeklerin beslenmede zorluk çektiğini gördük. Zabıta ekiplerimiz periyodik olarak onları besliyor. Ayrıca yaralı ve hasta olan can dostlarımızı da barınağımıza alıp tedavilerini gerçekleştiriyoruz” dedi.

Buldanlı hayvan dostlarına Başkan Şevik, “Siz evlerinde kalın. Biz sizin için onların yanında olmaya ve beslemeye devam edeceğiz” çağrısında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı