REKLAMI GEÇ

Buldan Belediyesi’nde şok görevden alma

Buldan Belediyesi’nde şok görevden alma

Buldan Belediyesi’nde şok görevden alma. Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Şenözen, sabah mesaiye geldiğinde bir memur tarafından kendisine iletilen yazı ile görevden alındı. Şenözen görevden alma kararını “Başkan’ın kişisel kararı” olduğunu söyledi, Başkan Mustafa Gülbay ise işlerinin yoğunluğu nedeniyle böyle bir karar verdiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2016 Pazartesi, 13:43

Buldan sabah saatlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Şenözen’in görevden alınmasının şokunu yaşadı. CHP eski Buldan İlçe Başkanı olan ve aynı zamanda belediye meclis üyeliğini de sürdüren Hikmet Şenözen, sabah mesaiye geldiğinde bir memur tarafından kendisine iletilen görevden alma yazısıyla şok oldu.

MEMUR TARAFINDAN TEBLİĞ EDİLDİ
Görevden alınmasıyla ilgili değerlendirme yapan Hikmet Şenözen, mesaiye başlamadan önce belediyenin süren inşaat çalışmalarını denetlediğini ve makamına geldiğini belirtti.

Şenözen, “Makamına geldikten sonra belediyede görevli bir memur arkadaş tarafından görevden alındığıma ilişkin yazı verildi. Masamı topladım ve ayrıldım” dedi.

BAŞKAN’IN KENDİ KARARI
Görevden alınmasının başkanın kişisel kararı olduğunu ve kimseye bilgi vermediğini belirten Şenözen, “Görevden alındığımdan ne milletvekillerinin, ne meclis üyelerinin, ne de parti yönetiminin haberi yok. Bu Başkan’ın kişisel kararı. Zaten Başkan herkese danışır, kendi bildiğini yapar. 2. Abdülhamit gibi davranmaya devam ediyor” dedi.

PARTİMLE SORUNUM YOK
Görevden alınmasıyla ilgili partisiyle bir sorunu olmadığını ve meclis üyeliği görevini sürdüreceğini belirten Hikmet Şenözen, “Ben CHP’liyim ve öyle kalmaya devam edeceğim” dedi.

NORMAL SÜREÇ İŞLETİLDİ
Görevden alma kararını doğrulayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay ise Şenözen’in işlerinin yoğunluğu nedeniyle böyle bir karar verildiğini söyledi. Görevden almada normal sürecin işletildiğini dile getiren Başkan Gülbay, “Teşekkür ettik, ayrıldık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı