REKLAMI GEÇ

Memura 400 TL zam

Memura 400 TL zam

Türk Yerel Hizmet Sendikası ile Buldan Belediyesi arasındaki toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşmaya varıldı. Belediye memurlarına aylık net 400 lira zam yapıldı. Zam, maaşlarda ortalama yüzde 10’luk artış getiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2019 Çarşamba, 17:18

Buldan Belediyesi’nde görev yapan 23 memura yapılan zam ile ilgili Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi, Türk yerel Hizmet Sendikası Denizli Şube Başkanı Ergun Kırlı ile Belediye Başkanı Mustafa Şevik tarafından imzalandı.

Toplu sözleşme imza töreninde konuşan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Büyük özveri ile çalışan memurlarımıza belediyenin imkanları neticesinde zam yapabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türk Yerel Hizmet Sendikası ile yaptığımız sözleşme, her iki tarafı da memnun eden bir sözleşme oldu. Belediyemizde çalışan memurlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Türk Yerel Hizmet Sendikası Denizli şube Başkanı Ergun Kırlı ise 2020 yılının ilk sözleşmesini Buldan Belediye ile yaptıklarını hatırlatarak, “Sözleşmenin imzalanması sürecinde emeklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Mustafa Şevik’e teşekkür ederiz. Her iki tarafı memnun eden bir sözleşme oldu. Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesinin belediye çalışanlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

İKRAMİYELERDE DE ARTIŞ YAPILDI
Türk Yerel Hizmet Sendikası Denizli Şube Başkanı Ergun Kırlı ile Belediye Başkanı Mustafa Şevik arasında imzalanan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesine göre, belediye memurları maaşlarını aylık net 400 TL zamlı alacak. Ayrıca, 1.000 TL olan Kurban ve Ramazan Bayramı ikramiyeleri de 1.150 liraya yükseltildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı