REKLAMI GEÇ

Buldan Belediyesi’nden eğitime destek

Buldan Belediyesi’nden eğitime destek

Yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde Buldan Belediyesi Meclisi’nden anlamlı karar. Gölbaşı Mahallesi’nde bulunan Zübeyde Hanım Kültür Merkezi, anaokulu olarak kullanılmak üzere Milli Eğitime devredildi. Karar, oy birliği ile alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2019 Salı, 09:47

Buldan Belediye Meclisi eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi. 18 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda seçim heyecanı yaşandı.

Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in başkanlığında toplanan Meclis’te, MHP İlçe Başkanı olarak atanan meclis üyesi Ahmet Özeşmen’in istifası nedeniyle yerine MHP’li Mustafa Benli geldi. Özeşmen’in yerine kapalı usul yapılan oylamada Mustafa Benli, katip üyeliği ile İmar Komisyonu üyeliğine seçildi. Tarihi Kentler Birliği’ne ise oy birliği ile Veli Tokdemir seçildi. Başkan Mustafa Şevik, MHP İlçe Başkanı Özeşmen ile yeni meclis üyesi Mustafa Benli’ye yeni görevlerinde başarılar diledi.

MECLİS’TEN ANLAMLI KARAR
Yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde Buldan Belediyesi’nden anlamlı bir karar da çıktı. İlçede anaokulu ihtiyacının karşılanması için, belediyeye ait Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nin, Milli Eğitim Bakanlığı adına tahsis edilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Belediyenin imkanları doğrultusunda eğitime destek vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Şevik, “Öğrencilerin daha rahat ve çağdaş bir ortamda eğitim görebilmeleri için elimizden geleni yapacağız. Belediye olarak her alanda eğitime tam destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı