REKLAMI GEÇ

Buldan Belediyesi’nden terör protestosu

Buldan Belediyesi’nden terör protestosu

Buldan Belediyesi, artan terör olaylarını, Ankara ve Diyarbakır’daki bombalı saldırıları protesto için sosyal medya hesabındaki logosunu karartarak tepki gösterdi. CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, “Terörün kara insanlarına karşı tepkimizi göstermek için logomuzu karattık” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2016 Cuma, 13:10

Giderek tırmanan bölücü terör saldırıları, ulusu hemen hergün acıya boğarken, Türkiye’yi sarsan son iki saldırının haberi Ankara ve Diyarbakır’dan geldi. Başkentte bomba yüklü araçla gerçekleştirilen hain saldırıda 28 şehit verirken, 61 kişi yaralandı. Diyarbakır’da ise, yola döşenen el yapımı patlayıcıyla düzenlenen hain saldırıda 6 asker şehit düştü.

Yaşanan katliamlara tepkiler artarak devam ederken, bir tepki de Buldan’dan geldi. Buldan Belediyesi, sosyal medyadaki hesabında kullanılan logosunu terör olaylarını protesto için kararttı.

Buldan Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Mustafa Gülbay, Denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada, “Ülkemiz saldırıya uğruyor ve hergün gelen haberlerden dolayı içimiz acıyor. Ama biz, ‘canımızı acıtanların canı yansın’ demiyoruz. Allah onlara akıl fikir ve hidayet versin. Bizde tepkimizi terörün kara insanlarına karşı göstermek için logomuzu karattık” diye konuştu.

denizli-cameli-bayrak-li-protesto-ic
ÇAMELİ SOKAK VE CADDELERİ TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI 
Ankara ve Diyarbakır’daki terör saldırılarını kınayan ve birlik beraberlik mesajları veren Çamelililer,her yeri Türk bayraklarıyla donattı.
Vatandaşlar, son günlerde artan terör olayları ve şehit haberleri üzerine başlatılan Bayrak As kampanyasına destek vermek istediklerini belirterek, “iş yerlerimizi ve evlerimizi yaşanan terör olaylarına karşı birlik ve beraberliğimizin en kutsal sembolü olan al bayrağımızla donatmaya davet ediyoruz” çağrısında bulundular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı