REKLAMI GEÇ

Buldan Gençlik Merkezi hızla yükseliyor

Buldan Gençlik Merkezi hızla yükseliyor

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ilçe gençliğinin hizmetine sunulmak üzere geçtiğimiz ay içerisinde ihalesi yapılarak inşaatına başlanan Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Şevik “Geleceğimiz olan gençlerimiz ve çocuklarımızın başta spor ve mesleki gelişimleri olmak üzere her alanda faydalı olacak merkezimiz, ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ocak 2022 Salı, 10:38

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in Spor Toto Teşkilatı ile yaptığı protokol kapsamında ilçeye kazandırılan spor yatırımlarından biri olan Gençlik Merkezi’nin yapımına başlandı.

İlçe gençlerini zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve gençlerin hem iyi şekilde dinlenmeleri, sosyal aktivitelerini yapabilmeleri, hem de derslerine hazırlanabilmeleri amacıyla Cumhuriyet Mahallesi’nde inşaatına başlanan Gençlik Merkezi, teknik oda, müzik atölyesi, kitap kafe, inovasyon odası, gibi bölümlerden oluşacak. Gençlik Merkezi yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Şevik, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Buldan Gençlik Merkezi’nin gençlerin birçok alanda faaliyet göstereceği ve sosyalleşebileceği bir merkez olacağını belirten Başkan Şevik, “İlçemizde yatırımlara hız kesmeden devam ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilatı ile yaptığımız protokol kapsamında ilçemize kazandırdığımız spor yatırımlarının birini daha hayata geçirerek inşaatına başladık. Geleceğimiz olan gençlerimizin başta spor ve mesleki gelişimleri olmak üzere her alanda faydalı olacak merkezimiz İlçemize ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizin sosyal, eğitim, kültürel ve sportif yapısına çok büyük kazanımlar sağlayacak mekânlara sahip olacak şekilde projelendirilen Gençlik Merkezimizin inşaatını eh kısa sürede bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. İlçemizde yapılacak spor yatırımları için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet M. Kasapoğlu’na teşekkür ederim” diye konuştu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı