REKLAMI GEÇ

Buldan Kaymakamı Uzkuç’a meslek ödülü

Buldan Kaymakamı Uzkuç’a meslek ödülü

Vali Şükrü Kocatepe’nin aday gösterdiği Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç, Türk İdareciler Derneği tarafından “Merhum Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü”ne layık görüldü. Uzkaç, ödülünü 11 Ocak’ta Ankara’da düzenlenecek törenle alacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2016 Perşembe, 17:29

Buldan’daki tarihi evlerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na kazandırılmasına yönelik çalışmalarıyla dikkati çeken Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç, bunun karşılığını kazandığı ödüllü aldı. Vali Şükrü Kocatepe tarafından aday gösterilen Uzkuç, Türk İdareciler Derneği tarafından “Merhum Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü”ne layık gördü.

Kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür eden Uzkuç, “Sayın Valim, beni bu ödüle önermiş. Kendisine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bu ödülü onun payı olmadan almam mümkün değildi. Buldan’daki tarihi konakların kaymakamlığımıza, dolayısıyla da turizme kazandırılması ile ilgili olarak bu ödüle layık görüldüm. Bu çabalarımızda sayın valimizin desteği çoktur. Ayrıca, bu konakların kaymakamlığa kazandırılmasında büyük destekleri olan Buldanlı dostlarımıza, bu konakları bize bağışlayan hayırsever ev sahiplerine de çok çok teşekkür ederim. Bu ödül, tüm çalışmalarda emeği olanlarındır” dedi.

Buldan’da göreve başlamasının ardından ilçedeki konakların turizme kazandırılması için yoğun bir çalışma başlatan Kaymakam Uzkuç, Berber Nihat Dönmez Konağı, Akınlar Konağı ve Süren Evi’nin Buldan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bağışlanmasını sağladı.

Kaymakam Hacı Uzkuç, ödülünü 11 Ocak Pazartesi günü Ankara Vilayetler Evi’nde düzenlenecek törenle alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı