REKLAMI GEÇ

Buldan MYO’da seramik atölyesi açıldı

Buldan MYO’da seramik atölyesi açıldı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Buldan Meslek Yüksekokulu’nda (MYO), seramik atölyesi açıldı. Açılışın ardından Moda Tasarım Bölümü öğrencileri, bir defile sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2014 Perşembe, 09:30

Seramik atölyesi açılış törenine Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Buldan MYO Müdürü Doç. Dr. Ercan Haytoğlu, Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, oda ve dernek başkanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

denizli-buldan-myo-ic

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı,törende yaptığı konuşmada, “Meslek yüksekokullarının kalitesi iyi binalar ile değil, bulunduğu yörenin insanına sağladığı katkı ve yapılan bilimsel çalışmalarla ölçülür. Bu çerçevede Buldan MYO, ürettiği ya da içinde yer aldığı projelerle önemli çalışmalara imza atıyor. Bugün de seramik atölyemizin açılışını gerçekleştirmek için okulumuzda bulunuyoruz. Buldan MYO’nun gelecek yıllarda çok daha büyük başarılara imza atacağı ve bölgenin en iyi yüksekokulu olacağı inancındayım” dedi.

Buldan MYO Müdürü Doç. Dr. Ercan Haytoğlu da,eğitimin sağlıklı bir şekilde devam etmesi kadar, sinerji yaratmak ve okulu layık olduğu yere taşımak için adeta koştuklarını söyledi.

Konuşmaların ardından seramik atölyesinin açılışı yapıldı. Atölyeyi gezen ve seramik çalışmaları inceleyen Rektör Bağcı, protokol üyelerine ve akademisyenlere seramik tabak hediye etti.

denizli-buldan-myo-ic-1

Programın sonunda ise Moda Tasarım Bölümü öğrencileri tarafından tasarlanan kıyafetlerin sergilendiği defile gerçekleşti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı