REKLAMI GEÇ

Buldan Platformu Denizli’de buluşuyor

Buldan Platformu Denizli’de buluşuyor

Buldan’ın yetiştirdiği iş, bürokrasi, bilim ve sanat dünyasından birçok isim bir araya gelerek Buldan Platformu’nu kurdu. 25 Mayıs’ta Denizli’de ilk kurultayını gerçekleştirecek olan Platform’un amacı Buldan’ın kaderini değiştirmek, geleceğini şekillendirmek.

/ DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2013 Perşembe, 15:38

Bugün dünya ve Türkiye’nin ünlü şirketlerinin başında bulunan, bilim, sanat ve bürokrasi dünyasında etkin görevlerde bulunan Buldanlılar, bir araya gelerek Buldan Platformu’nu kurdu. Amaçları, Buldan’ın kaderini değiştirip geleceği etkilemek. 25 Mayıs Cumartesi günü Pamukkale Collosae Otel’de ilk kurultaylarını düzenleyecekler. Platform Başkanı Fehmi Erensoy, “Buldan ilçemizin, Türkiye genelinde ayrıcalıklı yöre seçilmesinde etken olan ve halen yaşanan, binlerce yıllık farklı tarih, sanat ve kültürel zenginliklerinin dünyaya tanıtımı ve teşhirinde; Buldan’ın kaderini değiştirip, geleceğini etkileyecek, severek ve gönülden yapacakları her türlü çalışma ile hızla netice almayı amaçlayan Buldan Platformu’nun ilk kurultayı için Denizli’de buluşuyoruz” dedi.

Denizli Valisi Abdulkadir Demir, Buldan Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik platformun doğal üyeleri.

HER BİRİ BULDANLI VE TANINMIŞ İSİMLER
Platformun Şeref Başkanı Akın Holding Yönetim Kurulu Başkanı A.Haydar Akın. Onursal Başkan Attila Sayıner ise Denizlispor ve Pamukkale Üniversitesi gibi önemli kurumların kuruluşunda yer almış isimlerden biri. Platform Başkanı Fehmi Erensoy, Türkiye’nin en önemli ithalatçı firmalarından biri olan Erenteks’in Yönetim Kurulu Başkanı. Platform’un genel sekreterliğini ise Egeliler Birliği Başkanı Hüseyin Reşit Öz yürütüyor.

Platformun kurucular kurulunda yer alan 35 önemli sim arasında Hürriyet Gazetesi’nin eski İcra Kurulu Başkanı ve halen Fenerbahçe Spor Kulübü Sportif A.Ş. CEO’su Hasan Hakkı Yılmaz, Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık Genel Müdürü Tülay Güngen, Forum alışveriş Merkezlerini bünyesinde barındıran Multi Dev. Türkiye CEO’su ve AYD Başkanı Hulusi Belgü, gibi isimler bulunuyor. Bunların yanı sıra kurultaya Buldanlı birçok önemli isim kurultaya katılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı