REKLAMI GEÇ

Buldan protokolünden şehitlik ziyareti

Buldan protokolünden şehitlik ziyareti

Buldan protokolü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitliği ziyaret etti. Şehit Jandarma Komando Çavuş Tamer Çimencioğlu ile Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Erkoç’un mezarı başına çiçek bırakılırken, dualar edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2020 Çarşamba, 15:29

Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları kapsamında, Buldan Kaymakamı Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İlçe Emniyet Müdürü Levent Çetinkaya, Jandarma Karakol Komutanı Ayhan Köse, Şehit annesi Gülsüm Çimencioğlu, daire amirleri, belediye meclis üyeleri ile siyasi parti temsilcileri şehitliği ziyaret etti.

Kaymakam Murat Sarı ile Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Şehit Jandarma Komando Çavuş Tamer Çimencioğlu ile Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Erkoç’un mezarına su döküp, çiçek bıraktı.

Şehitlikte, İlçe Müftüsü Yasin Saadettin Yıldız, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan asker, polis ve vatandaşlar için dua okudu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, akşam demokrasi nöbetinin tutulduğu Alanyazı Meydanı’nda düzenlenecek törenle devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı