REKLAMI GEÇ

Buldan ve Yenicekent statları yenilendi

Buldan ve Yenicekent statları yenilendi

Buldan Belediyesi tarafından ihalesi yapılan İlçe stadı ile Yenicekent Mahalle stadının yapımı tamamlandı. Zemin ve tribün yenileme çalışmaları tamamlanan her iki stadın geçici kabulünün yapılması bekleniyor. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Ben stadımızın, hayırlı olmasını ve takımlarımıza uğur getirmesini diliyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2022 Çarşamba, 16:38

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in Ankara temasları sonucu ilçeye kazandırılan spor yatırımları arasında yer alan çim yüzeyli ilçe stadının sentetik çim yüzeye, toprak yüzeyli Yenicekent Stadının sentetik çim yüzeye dönüştürülmesi işi ile tribünleri ve soyun odalarının yenilenmesi çalışmaları tamamlandı. Geçtiğimiz yıl Buldan Belediyesi tarafından ihalesi yapılan statların yenilenmesi ile ilgili bilgi veren Başkan Şevik, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile imzaladığımız protokol kapsamında ihalesi belediyemizce yapılan ilçe stadı ile Yenicekent Stadının yenilenmesi çalışmaları tamamlandı. Her iki stadımızın geçici kabulünün yapılması bekleniyor. Gerekli kontrollerin yapılmasının ardından geçici kabulünü gerçekleştireceğiz” dedi.

Başkan Şevik, “Takımlarımızın bir an önce antrenman yapabilmesi ve maçlarını kendi evlerinde oynamalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı hızlandırdık. Önümüzdeki hafta içerisinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde kurulacak olan komisyon tarafından her iki statta incelemeler yapılıp eksiklikler tespit edilecek. Belirlenen eksikliklerin giderilmesiyle statların geçici kabulünü yaparak, takımlarımızın hizmetine sunacağız. Ben stadımızın, hayırlı olmasını ve takımlarımıza uğur getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Başkan Şevik, önümüzdeki hafta içerisinde stadyumlarla birlikte 5 mahalleye yapılan halı sahalarında tamamlandığını ve geçici kabullerinin yapılmasının beklendiğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı