REKLAMI GEÇ

Buldan zabıtadan fırınlara şafak denetimi

Buldan zabıtadan fırınlara şafak denetimi

Buldan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, sabahın erken saatlerinde ilçe merkezindeki fırınları denetledi. Ekipler fırınlarda hijyen, ruhsat ve gramaj kontrolü yaptı, çalışanlar ile işyerlerinin temizlik kurallarına uyup uymadıklarını denetledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2020 Cuma, 12:07

Vatandaşların sağlığı için rutin denetimlerini aralıksız devam eden Buldan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatinde ilçe merkezinde faaliyet gösteren 7 ekmek ve 3 simit fırınını denetledi.

Fırınlarda, hijyen, ruhsat ve gramaj denetimi, çalışanlar ile işyerlerinin temizlik kurallarına uyup uymadıklarını kontrol eden ekipler, kurallara uymayanları uyardı. Hijyen ve gramaj konusunda hassas davranan fırıncı esnafına teşekkür eden Zabıta ekipleri, Kovid-19 tedbirleri kapsamında maske, sosyal mesafe ve hijyene dikkat etmeleri konusunda da uyardılar.

Denetimlerle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Belediye olarak halkımızın sağlığını önemsiyoruz. Vatandaşların güvenilir ve sağlıklı ürünler tüketebilmesi için denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz denetimlerde, hijyen, gramaj ve personel temizliği gibi kurullara uymayan fırınlara gerekli uyarılarda bulunmuştur. Bundan sonraki süreçte de vatandaşların sağlığını ilgilendiren tüm konularda denetim çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı