REKLAMI GEÇ

Buldan’a doğal arıtma tesisi kuruluyor

Buldan’a doğal arıtma tesisi kuruluyor

Buldan Belediyesi Başkanı Mustafa Şevik, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Niyazi Türlü ile Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Mustak, Yeni Mahalle’de kurulması planlanan doğal arıtma tesisi alanında incelemelerde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2022 Cumartesi, 16:54

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Buldan’a atık su arıtma tesisi kuracak. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü ile Belediye Meclis üyesi Mustafa Mustak, Yeni Mahallesinde yapılması planlanan Doğal Arıtma Tesisi alanında incelemelerde bulundu.

ATIK SU SORUNU TARİHE KARIŞACAK
Atık su arıtma yatırımlarıyla ilgiyi bilgi veren Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ilçe nüfusunun artmasıyla Doğan Mahallesi’nde bulunan arıtma tesisinin yetersiz kaldığını söyledi.

Başkan Şevik, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılması planlanan doğal arıtma tesisi ile ilçemizin atık su sorunu çözümlenmiş olacak. Önümüzdeki hafta içerisinde inşaatına başlanacak olan arıtma tesisi ile Buldan’ın atık suyu, tarımsal sulama kriterlerinde arıtılarak bir potansiyele dönüşecek ve tarımsal sulamada kullanılabilecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı