REKLAMI GEÇ

Buldan’a “Turizm Bilgilendirme” ofisi yapılıyor

Buldan’a “Turizm Bilgilendirme” ofisi yapılıyor

Buldan Belediyesi’nin ilçe turizmine katkı sağlayacak “Kültür Ringi” sokak sağlıklaştırması ve restorasyon uygulamaları hızla devam ederken, ringin başlangıç noktasında gelen turistleri karşılayacak, Turizm Bilgilendirme Ofisi için çalışma başlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2022 Perşembe, 12:12

Buldan Belediyesi, gelen turist kafilelerini karşılamak, turistlere ilçenin tarihi ve kültürel değerleri ile doğal güzellikleri konusunda bilgilendirici dokümanlar ile yönlendirme yapacak ofisin açılması için çalışma başlattı.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Şevik, “İlçemizi turizm açısından bir cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. ‘Kültür Ringi” projesi kapsamında başlattığımız sokak sağlıklaştırması ve restorasyon uygulamaları hızla devam ediyor. Buldan’da tarih, kültür turizmin gelişmesine yönelik projelerin yanı sıra yayla turizmi, trekking, doğa yürüyüşü gibi alternatif turizme yönelik de çalışmalar sürüyor. İlçemize gelen turistlere hem bölgeyi, hem de Buldan’ı tanıtan dokümanların sunulacağı Turizm Bilgilendirme Ofisi’ni ilçeye kazandırmak için çalışma başlattık. Buradaki amacımız, Buldan’ı bir turizm kenti olarak öne çıkarmak ve turizm değerlerinin bilinmesini sağlamak. ‘Kültür Ringi’nin başlangıç noktası olan BELKÜM’ün karşısındaki otoparkta yapımına başlanan Turizm Bilgilendirme Ofisi alanı içerisinde, tur araçları tarafından yolcu indirme bindirme yeri de bulunacak. Turistler burada arkadaşlarımız tarafından karşılanacak ve turistlerin sorduğu sorulara yanıt verip yönlendirme yapacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı