REKLAMI GEÇ

Buldan’da 3 okula akıl ve zeka oyunları seti

Buldan’da 3 okula akıl ve zeka oyunları seti

Buldan’da kamu kuruluşları, özel sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının içerisinde yer aldığı Doku Yerel Eylem Grubu Derneği, Leader hibe projesi kapsamında 3 mahalle okuluna Akıl ve Zeka Oyunları Seti hediye etti. Oyun setleri, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in katılımıyla öğrencilere teslim edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2023 Salı, 16:00

Buldan DOKU Yerel Eylem Grubu (DOYEG) Derneği tarafından sosyal faaliyetler kapsamında Kadıköy, Gülalan Özer Vural  ile Alacaoğlu ilk ve  Ortaokulları olmak üzere 3 okula Akıl ve Zeka Oyunları Seti  desteğinde bulundu. İçerisinde Satranç, mangala, tavla, dama ve Quoridor gibi çocukların zeka gelişimini, düşünme, ifade becerileri, hayal gücünü, mantık, refleks, koordinasyon ve ince motor becerilerini geliştiren oyun gruplarının yer aldığı Akıl ve Zeka Oyunları Seti, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Belediye Başkan Yardımcısı Veli Tokdemir, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Vural, DOYEG Derneği Başkanı Serdal Uğur, Cumhur İttifakı ilçe temsilcileri ile yerel eylem gurubu paydaşlarının katıldığı törenle öğrencilere teslim edildi.

Projenin, akıl ve zeka oyunlarının öğrenciler ile buluşturulması bakamında önemli olduğunu vurgulayan Başkan Şevik, “ Çünkü özellikle de çocuklarımızın ilkokul çağı, akıl ve zeka gelişimi bakımından oldukça önemli bir çağ. Gerçekten çok önemli bir proje olduğunu düşünüyorum. Çocuklarımızın geleceklerine en iyi şekilde hazırlanmaları, zihinsel gelişimleri en iyi şekilde sağlanması için çok önemli bir proje. Ben bu projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı