REKLAMI GEÇ

Buldan’da avcı dehşeti

Buldan’da avcı dehşeti

Buldan’ın Çatak Mahallesi kırsalında keçilerini otlatan çoban Galip Aksoy’un çoban köpekleri kimliği belirsiz avcılar tarafından öldürüldü, bir köpek ise yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ocak 2021 Pazar, 16:50

Olay, Çatak Mahallesi Gedik mevkisinde meydana geldi. Bölgede çobanlık yapan Galip Aksoy, keçilerini otlatırken, sürüye kimliği henüz belirlenemeyen avcılar yaklaştı. Avcıların yanında bulunan köpekleri tehdit algılayan çoban köpekleri sürüyü korumak için köpekleri kovaladı.

Buldan’da Yaşam Gazetesi’nin aktardığına göre, çoban köpekleri av köpeklerini yakalayınca avcılar ateş açtı. Çoban köpekleri av köpeklerini bırakmayınca kimliği belirsiz avcılar iki çoban köpeğini öldürdü, birini de yaraladı.

Kendi köpeklerini alıp kaçan avcıları yakalamaya çalışan çoban Galip Aksoy başarılı olamayınca jandarmayı aradı. Aksoy, köpeklere sıkılan mermilerden birinin kendi üzerinden geçtiğini canının tehlikeye girdiğini söyleyerek hem köpekleri hem de kendisi için avcı kılıkla katillerin yakalanmasını istedi. Fotoğraf: Buldan’da Yaşam Gazetesi

Yorumlar

M. ALİ ÖZHAN   -  Bağlantı 1 Şubat 2021, 11:56

insan olamaz bunlar,

MURAT KOŞAL   -  Bağlantı 1 Şubat 2021, 09:36

ALLAH KAHRETSİNKİ DEVLETİM BU SOYKIRIMA 300-500 TLYE GÖZ YUMUYOR.DÜNYANIN SONUNUN YAKLAŞTIĞI VE YABAN HAYATININ KESİNLİKLE KORUMA ALTINA ALINMASI GEREKTİĞİ SÖYLEYEN PROF.LARA RAĞMEN BU CİNAYET SPOR DİYE DEVAM EDİYOR.UMARIM ÇOLUĞUNDAN ÇOCUĞUNDAN ÇIKAR

hakan zeren   -  Bağlantı 31 Ocak 2021, 20:25

avcılık bir spor değil avcılarda sporcu değil; av cinayet, avcı da katildir bu çağda !

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı