REKLAMI GEÇ

Buldan’da baba dehşeti: Öz kızını pompalı tüfekle ağır yaraladı

Buldan’da baba dehşeti: Öz kızını pompalı tüfekle ağır yaraladı

Buldan’ın merkezdeki Yeni Mahalle’de baba kız arasındaki tartışmada baba Alphan Akçaöz, 20 yaşındaki kızı Kadriye Esenaz Akçaöz’ü pompalı tüfekle başı ve göğsünden ağır yaraladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Haziran 2021 Pazar, 19:39

Olay, öğleden sonra Yeni Mahalle’de Akçaöz ailesinin yaşadığı evde meydana geldi. Buldan’da Yaşam’ın aktardığına göre; baba Alphan Akçaöz ile kızı Kadriye Esenaz Akçaöz arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Sinirlerine hakim olamayan baba Alphan Akçaöz evde bulunan pompalı tüfek ile kızına ateş açtı. Açılan ateş sonucu Kadriye, başından ve göğsünden ağır yaralandı.

Ambulansla Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine kaldırılan Kadriye Esenaz Akçaöz daha sonra Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. Baba ise suç aleti tüfekle birlikte gözaltına alındı.

Yorumlar

Mürüvvet   -  Bağlantı 7 Haziran 2021, 00:29

Adli vakalarda zanlı konumundaki kişilerin isimleri açıklanmamalı ve mağdurun görüntüleri yayımlanmamalıdır. İleriki yaşamı için yanlış olduğunu düşünüyorum mahallesine kadar yazılmış keşke buzlu fotoğraf ve kodlamalı isim kullansaydınız bunu düzeltmeniz mümkünse çok iyi olur bu kız hayatta da kalabilir kaldıki bazı haber sayfalarında altında rahmet okuyan var ilerde çoluğu çocuğu annesinin ismini yazsa bu haberle karşılaşması çok üzücü lütfen biraz hassas olalım

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı