REKLAMI GEÇ

Buldan’da Çelik ile nostalji rüzgarı esti

Buldan’da Çelik ile nostalji rüzgarı esti

Buldan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Türk pop müziğinin sevilen isimleri Çelik ve Ufuk Yıldırım sahne aldı. Çelik, seslendirdiği 90’lı yılların unutulmayan şarkılarıyla Buldan’da nostalji rüzgarı estirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Eylül 2019 Perşembe, 14:59

Buldan Belediyesi, Buldan Kaymakamlığı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen Buldan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı etkinlikleri Türk pop müziğinin sevilen isimleri Ufuk Yıldırım ve Çelik konseri ile sona erdi.

Alanyazı Meydanı’nda düzenlenen konser, Buldan Belediyesi’nin açtığı bağlama kursuna devam eden öğrencilerin, kurs hocası Naci Özkan eşliğinde verdiği mini konser ile başladı.

Ardından Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Halk Oyunları ekibinin gösterisinin ardından Ufuk Yıldırım sevilen şarkılarını Buldanlılar için seslendirdi.

Ufuk Yıldırım’ın ardından sevilen sahne alan Türk Pop Müziği sanatçısı Çelik, söylediği 90’ların hareketli parçaları ile dinleyenlerini coşturdu. Çelik bir ara kendisinden önce konser veren sanatçı dostu Ufuk Yıldırım’ı sahneye davet etti. Sahneden inerek şarkılarını seyircilerin arasında Ufuk Yıldırım ile birlikte söyleyen Çelik, Buldanlıları coşturdu.

Her iki sanatçıyı beğeniyle dinleyen Başkan Mustafa Şevik, konser sonrası sanatçılara çiçek ve Buldan dokuması ürünlerden hazırlanmış hediye paketi takdim etti.

Sevilen sanatçılar Ufuk Yıldırım ile Çelik, konser sonrası Başkan Şevik’in makamına gelerek bir süre dinlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı