REKLAMI GEÇ

Buldan’da çöp konteynerleri portakal kokacak

Buldan’da çöp konteynerleri portakal kokacak

Buldan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki çöp konteynerleri yıkanarak dezenfekte ediliyor. Kötü kokuyu önlemek içinde portakal kokulu solüsyonla temizleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2019 Perşembe, 15:28

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, vatandaşlardan gelen konteyner şikayetlerini dikkate alarak bu konuda çalışma yapmaları için Temizlik İşleri Müdürlüğüne talimat verdi.

Yapılan çalışmalar sonucunda ilçe genelindeki çöp konteynerleri önce yıkanarak dezenfekte ediliyor. Daha sonra portakal kokulu solüsyonla temizlenen çöp konteynerlerin kötü kokması önleniyor.

VATANDAŞLARA ÇÖP UYARISI
Buldan merkez ve kırsal mahallelerde bulunan 1438 kapaklı konteyner ile 1024 varilin dezenfekte edilerek koku giderme çalışmalarının yapılmaya başlandığını kaydeden Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Dağcı, vatandaşları uyardı. Özellikle içerisinde bulunduğumuz sıcak yaz günlerinde gelişi güzel atılan çöplerin çevreye kötü koku yaydığını ve haşerelerin oluşmasına neden olduğunu belirten Dağcı, vatandaşların çevre için duyarlı olmalarını beklediğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı