REKLAMI GEÇ

Buldan’da damat dehşet saçtı

Buldan’da damat dehşet saçtı

Buldanlılar, bu sabah gözlerini dehşet haberiyle açtı. Eşinden ayrı yaşayan kişi, kayınpederinin evini bastı. Olayda bir kişi yaşamını yitirdi, iki kişi yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2014 Cuma, 10:17

İlçenin Gölbaşı Mahallesi’nde oturanlar bu sabah silah sesleriyle uyandı. İddiaya göre, 47 yaşındaki T.Y, uzun süredir ayrı yaşadığı eşiyle barışmak için girişimlerde bulundu, ancak her defasında olumsuz yanıt aldı. Bu sabah 06.30 sıralarında bir kez daha kayınpederinin evinin kapısına ayanan T.Y, bir ekmek fırınında çalışan eşi Aylin Y’nin (37) işe gitmek için dışarıya çıkmasını bekledi.

Sokak kapısı açıldığında eşiyle karşılaşan T.Y, onu içeriye itti ve barışma teklifini yineledi. Yanıtın yine olumsuz olması üzerine kısa süren tartışmanın ardından silahını çeken T.Y, iki el ateş etti. Silah sesiyle birlikte dışarıya çıkan kayınvalidesi Türkan Conker (55) ve kayınbiraderi Nail Conker’i de (26) vurdu.

İki çocuk annesi Aylin Y, vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde yaşamını yitirdi. Karın boşluğundan yaralanan Türkan Conker ile kasığından yaralanan Nail Conker, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, cinayetin ardından kaçan T.Y’nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

KORUMA SÜRESİNİ UZATMAMIŞ
Denizli’nin Buldan İlçesi’nde, ayrı yaşadığı eşi tarafından öldürülen Aylin Yayla’nın, koruma kararının süresini uzatmamasının kurbanı olduğu ortaya çıktı. Kendisini aldattığı için bir yıldır ayrı yaşadığı ve boşanmak istediği eşi T.Y.’den ölüm tehditi alan Yayla’nın, geçen Kasım ayında savcılığa yaptığı şikayeti üzerine çağrılı sistemle koruma altına alındığı öğrenildi. Ancak, Yayla’nın koruma altında olduğu üç ay içinde eşinin kendisini bir daha rahatsız etmemesi üzerine bu sürenin uzatılmasını istemediği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı