REKLAMI GEÇ

Buldan’da görülmez kaza

Buldan’da görülmez kaza

Denizli’nin Buldan ilçesinde, belediye tarafından yaptırılan gölgelik, üzerinde iki işçinin onarım yaptığı sırada çöktü. O sırada altında kimse olmaması bir faciayı önledi.

/ DENİZLİHABER / 11 Haziran 2012 Pazartesi, 11:34

Denizli’nin Buldan İlçesi’nde belediye tarafından işyerlerinin önlerine yaptırılan gölgeliklerden bir bölümü, üzerinde iki işçi kiremit döşerken çöktü, işçiler hafif yaralandı.

Olay sırasında çöken gölgeliğin altında kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi.

Olay, Buldan İlçesi’ndeki Dr. Behçet Uz Caddesi ile 14 Mayıs Caddesi kesişiminde bugün saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Çarşı, Dr. Behçet Uz ve 14 Mayıs caddelerindeki işyerlerine yaptırılan gölgeliklerin tek tipe dönüştürülmesi için Buldan Belediyesi çalışma başlattı. Görüntü kirliliğini önlemek üzere yapılan çalışmalar kapsamında taşeron firmada görevli işçiler, işyerlerinin ön kısmına çelik profil üstüne sunta yerleştirip kiremit döşemeye başladı. Bu sırada iki cadde kesişimindeki bir işyerinin gölgeliği bir anda çöktü. Gölgeliğin üzerinde bulunan ve adları öğrenilemeyen 2 işçi hafif yaralandı.

Buldan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan işçiler ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olay sırasında gölgeliğin altında kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı