REKLAMI GEÇ

Buldan’da işe giden kadın, sopalı saldırı sonucu ağır yaralandı

Buldan’da işe giden kadın, sopalı saldırı sonucu ağır yaralandı

Buldan’da kar maskeli ve sopalı saldırgan dehşeti yaşandı. Çalıştığı seraya gitmek üzere evden çıkan 42 yaşındaki H.Ç, evinin yakınında saldırıya uğradı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı, polis olayı çözmek için çalışma yürütüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2021 Pazar, 13:34

Olay, sabah 06.00 sıralarında Buldan merkez Yeni Mahalle’de meydana geldi. Çalıştığı seraya gitmek üzere eşiyle yaşadığı evinden çıkan 42 yaşındaki H.Ç.’nin çığlıkları sokağı inletince mahalleli dışarı çıktı.

Kanlar içinde yatan H.Ç. için hemen ambulans çağrılırken, görgü tanıkları eli sopalı ve kar maskeli bir kişinin kaçtığını polise bildirdi.

H.Ç’nin evinin yakınındaki bir evin duvarının arkasına saklanarak beklediği sanılan saldırgan, sopayla kadını öldüresiye dövdükten sonra vatandaşları görünce kaçtı. Saldırganın tek başına olup olmadığı ise bilinmiyor.

Ağır yaralı olarak önce Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi, ardından da Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan H.Ç. yoğun bakıma alındı.

İlçe polisi, bölgedeki MOBESE kayıtlarını inceleyerek, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. H.Ç.’nin husumetli olduğu, tartışma yaşadığı kişilerle de görüşülüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı